Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dozivotna suspenzija iz policije , sta ce neko ovakav nespsoban da cuva gradjane ??? A pedofilu slomit obije noge da ne moze hodati a kamoli bjezati .
nema teorije da uhljebi otkaz dobiju...zasticeni su od strane mafijaske familije (stranke)...
Mrzim pedofile vise od ubica.Daj Boze da ga nadju negdje u kanalu,Amin
Riječ je o sudakim policajvima? A klix stavi foto od policije MUP Republike Srpske.
Sve nastimano pobjeci iz sudnice jos policija tu , kao u crtanom filmu .Tu policiju sto ga je cuvala odmah dati otkaz nisu sposobni za taj posao i neka drugi vide sta se dobiva kad ne obavljas svoj posao a dobivas platu za to. Na zapadu je tako .
Ispade da je pedofil pobjegao iz Kaknja!
J.vas on ,daje dobio Oskara nebi rekli da je iz Kaknja nego iz Banjaluje,a u Kaknju je on živio do 93 i dolazio dva tri puta godišnje.
Tražite ga u SNSD prostorijama, i to u Laktašima, tamo se okupljaju ovakvi
Nije on pobjegao vec su ga pustili jer poznajem jednog sudskog policajca koji u kladionici dnevno ostavi hiljadu maraka a plata mu tolika pa odakle ako ne saradjuju s kriminalcima a ti policajci sigurno znaju gdje je on jer su se nakon sto su ga pustili nasli da naplate uslugu.Sve je ovde truhlo ovo je malo je reci nebormalna Drzava i narodi koji to gledaju kao debilcine
Uhvatiti govno i objesiti ga za 🥚.Ali sta ce mo za monstrume koji svake godine kidnapuju 2 miliona djece i vode ih na mjesta poput Epstein Island i mnoga druga.Ti monsrtrumi si oni koji upravljaju svjetom.Mnoge od njih i gladamo na tv ekranima Ko ce njih hapsiti,za ovog je lako.
De, da mi ovoga uhapsimo. Pusti, ba, Epsteina sad…
To ti je kad uhljeb sjedi pored kriminalca, napola spava i konta kad ce plata. Kad si se vec uhljebio, barem cijeni svoj posao. Nije tesko 8 sati malo sjedis, malo ispijas kafice.
Svaka čast Na objavljenoj slici
Sljedeći put kad ga uhvate prvo voditi na kastraciju pa tek onda sudiji....