Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zna, možda i za SDP ima šanse kad se prebroje svi listići...
Nemoze mi niko nista jaci sam od sudbine
Dje vodi?
sranje, ko ce gledati onu rugobu od Vlajkija jos 4 godine
Emil vlajki novi stari podprdsjednik pc iz reda hrvata,ponovna majorizacija u pc,Hrvati bi u pc trebali konačno dobiti svoju izbornu jedinicu,da se prestane sa majorizacijom.
Je..bo...ga vise izbori, pricajte o bitnijem, hoce li ovi se izboriti za nase more u Crnoj Gori.....ili ce legalizovati ono sto su komunjare otele Bosni 1948.
Mislis crnogorci?
@oerlikon, cini mi se da je na svakom sljedecem popisu u CG Cp6a manje, a Crnogoraca vise. Za 7 godina, kad bude sljedeci popis, mislim da ni u tim zaljevu Cp6N nece biti vecina, jer vec u Niksicu nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
...ocam mog, ovog trena sam skonto što se ona grčka otočad zovu dodekanezi...
дај бре академик, реци и нама...
...old greek prophecy :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)