Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast narode, ali i dalje vam ostaje korica hljeba od prekjucer i pokvaren sir kupljen u augustu. Samo naprijed dok se ne ugusite u svom nacionalizmu gamad prokleta. 21. stoljece a jos uvijek nema struje i tople vode.
Pokusaj " beee beee beee beeee beee bėeeee beee beeee beee beeee... bee...!" Ovce ne razumiju nas jezk!
@sarajevoxx Ne naprotiv, meni su Srbi kao narod dragi ali naravno oni istinski(koji zive u Srbiji).Porediti Beograd i Banja Luku je isto kao i Berlin sa Donjim Zabarima. Jedni imaju stila i kulturu a drugi su nepismene divljaci koje ne znaju nista u zivotu osim da seru o vjeri i nacionalnosti. Kao sto rekoh poznato je da ko prima platu manju od 900km kenja o vjeri i nacionalnosti poput tebe i 51,6% ljudi(hajmo reci da su ljudi). Ostalih 48% su ocigledno pismeni i imaju vece prioritete u zivotu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
..pada procenat :)
99.79% Još malo pa ko Sjeverna Koreja.
@NinoBelovSRB :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Poslije referenduma srbi jedu zlatnim kašikama ...al' u klincu
najvise koristi od ovog referenduma imali su politicari iz federacije !!! nasrali se do iznemoglosti i ubili se od toga da se dokazu kao velike patriote jbo to sto jos 90 odluka ustavnog suda nije nikad provedeno ali je ko fol na cekanju ..... ili ko fol u postupku i tako vec godinama ...
Rezultati su podložni malverzacijama, cjelokupna mašinerija je pod Dodikovom kontrolom, mislim da većinu naroda iz RS-a koji je kruha gladan nije uopce briga za referendum nego ih zanima kako preživjeti sutra.Očajnički pokušaji Dodika da spasi uzdrmanu fotelju, ne treba nasjedati na provokacije.
99,7% da ce ga proglasiti danom RS, a 100% da nece
mir i ljubav, neka referenduma o 9 om januaru, moze i fBih raspisati referendum o ukidanju rs-a pa cemo glasati, pa cemo vidjeti koliko ima srba a koliko bosnji. Na koncu svega zahebi ovo sve , zar nam je ovo potrebno ja imam 25 i ne pada mi na pamet da se svadjam sa srbima i hrvatima.
jesuli več poskidali table na ulazu bih. one čirilice i rs..?
Rezultati su bitni za psihu nepismeni nacionalista. Sve to kod njih pali😂
Hahahaha, koja ironija da si baš na "nepismenih" ispao nepismen.
hebli vi svoju socijalnu prichu o neimanju kruha i kaemova u djepu...kad vam krmci unistu drzavu ona cete imat i kruha i para al cete lutat dunjalukom ko kurdi i cigani. Onda se nahrante i crkavajte od bogastva. BRANIT BOSNU POSVAKU CIENU! i tocka.
Samo hajte. Al vas zato iz Sarajeva treba sviju protjerati sa svih radnih mjesta pa idite u RS trazite posao
Sve mi je jasno, al' otkud 1.200.000 punoljetnih (tj onih koji imaju pravo glasa) jer ako na to dodamo i ove mladje od 18 godina dobijamo brojku oko 2.000.000 prema tome u BiH zivi 5-6.000.000
Dodikov novi omiljeni pjevac je Dzej i pjesme 99 i nedelja i svi su tu !!!
Siromašne, neuke i zatrovane porodično mase iz Republike Srpske. Za 100 godina mozda i skontaju neke stvari.
Balije u svojoj istoriji (kratkotrajnoj i jadnoj) nikada nikome nisu prkosili i radili onako kako bi trebalo. Uvijek su radili na komandu stranih sila. O KOJEM BOSANKSOM INATU VI PRIČATE I LAŽETE? VI STE KUKAVICE NAJVEĆE KAO I ISTORIJA ŠTO JE POKAZALA. ULIZUJETE SE DRUGIMA, KMEČITE... NIKOME SE NE SMIJETE SUPROTSTAVITI I UVIJEK TRAŽITE KO ĆE VAS BRANITI. SISE JEDNE POTURČENE
Mene ovaj referendum podsjeća na to kad sam bio mali braco i kada je tetka dolazila sa čokoladom pa ja treba da biram da li želim čokoladu ili ne. ☺
Znaci 99,79% Srba jos uvijek razmislja kao i Milosevic
49% ih nije izaslo na ovu anketu, od tih 49 je negdje 10 % drugih da nisu srbi, znaci ostaje cifra 39 % koji ne ra zmislja.. u ciframa od oko 960 000 pravoslavaca, glas na anketu je dalo 570 hiljada a 390 hiljada se nije izjasnilo. bit ce da ima nade..