Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I hoce li po tom novom zakonu radnici drzavnih firmi i rudnika moci opet da se sami povredjuju i da sve povrede kod kuce na privatnom poslu naplacuju i tuze firmu pa jos naplate ili ce kao i po EU biti sankcionisani ako ne nose opremu?
Bravo 👏
Dzaba vam zakoni kad ih niko ne postuje. Nema ko da ga sprovede. Zakoni se primjenjuju na sirotinju i vi to znate. Jer da ima zakona, 70% politicara bi gledala zadrugu sada iza resetaka.
Bravo za ministra Drljaču, sve pohvale. 👏👏
Svaka čast, radnici moraju biti zaštićeni.
Bravo, ovo se i čekalo.
Hvala ministru i ministarstvu
Bravo ministre Drljača, svi su to nastojali blokirati. Svaka čast SBB-u
i naravno za viječe če se predložit poslušnji kakvi stručnjaci i bakraci
super stvar samo kod nas dosta neprimjenjiva, a Zkon nije ništa ako ne donesu podzakonske akte pošto se sad koriste pravilnici i iz FRJ NPR. Opšteg pravilnika o higijensko-tehničkim zaštitnim mjerama pri radu („Službeni list FNRJ“, broj 16/47, 18/47 i 36/50); Pravilnik iz 47 toliko o radu i angažmanu resornih ministara ove oblasti zadnji 30 godinaa
Konacno da i radnici imaju zastitu neku i potpina podrska i nesto da se zrafi koknetno
Svjetlo na kraju tunela
Konacno nesto svijetlo u nasoj BIH svaka cast
Hvala bogu pa imamo ljude koji i o radnicima brinu i samo tako trebate nastaviti
Radnici trebaju da su zasticeni u svakom pogledu i svaka cast na ovom
Svakako trebaju radnicu da su zasticeni
Napokon i samo treba nastaviti
Konacno svaka casat