Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast za ovaj potez!
Bravo za SDA koja je radila i upucivala ovakve inicijative.Bravo Harise Zahirahicu
To je FBIH.Govorimo o Kantoni Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jel ovo nije dovoljan dokaz sendvicarima i penzionerima da nije nikakav profit za 20km glasati za zelene ? Vidite da ima svijetla i nade za bolje sutra, samo treba pamet u glavu i na izbore izaci u jednom cilju, skinuti lopove sa vlasti!!!
Je li i gdje objavljeno šta se dešava nakon što se potroši budžet od 29.000.000KM? Vraća se na 450KM?
Sta cekaju ostali kantoni?
Da li neko zna koji su uvjeti za dobijanje naknade ? Da li porodilja mora biti prijavljena u Kantonu Sarajevo najmanje godinu dana ili je jedino bitno da se dijete rodi u Sarajevu ?
Stvarno lijepa vijest, dajte više ovakvih stvari, penzionerima povećati penzije
Problem koji može nastati je masovno doseljavanje u KS iz drugih kantona.Vidjet ćemo na koji način će aktuelna vlast to riješiti.Vjerovatno če biti uslovljeno prijavom boravka u ranijem periodu.
Problem koji može nastati je masovno doseljavanje u KS iz drugih kantona.Vidjet ćemo na koji način će aktuelna vlast to riješiti.Vjerovatno če biti uslovljeno prijavom boravka u ranijem periodu.
Super
Tekbir
Bravo,tako i treba i to je pošteno prema svim porodiljama.Još kad bi ovo pravo bilo moguće ostvariti na nivou cijele BIH to bi bio pun pogodak.
Sarajevo nema problema sa natalitetom jer crpi stanovnistvo iz ostalih gradova. Treba sprijeciti izumiranje sele i manjih gradova. Ovo ce koristiti samo Romima i neobracovanim radodajkama/kasirkama
e dobro, svi placaju isti porez i doprinose u sarajevskom 1000 maraka 12 mjeseci a u drugim kantonima nista ili jednokratna pomoć nakva par stoja maksimum
Molim sve ove zadojene pogane SDAovce koji dobiju milju od "mrske" trojke da vrate razliku, ostanite goovna do kraja, nek vam Zahiragic osigura bolji ili Devic
Fino vi u Sarajevu živite, nema veze, zapet ćemo mi u Tuzli i drugim dijelovima još jače da vama bude bolje
bravo na komentaru ista drzava ovi 12 hiljada ostali sipak
Pa Tuzlak, fino jos danas posalji pismo Skupštini TK sa upitom o tome sto se ista ili slična inicijativa ne uvede tamo. Imas politicare koji su nadležni, imas skupštinu... Od kukanja po portalima nemas nista
Svaka čast za izglasani zakon. Nadamo se da će i ostali kantoni slijediti Sarajevski i izglasati ovaj zakon.
RIP SDA