Izmjene Zakona o službi u OS BiH
1
Naknade penzionisanim vojnicima iz budžeta entiteta
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednog dana, kisa je padala 5 dana!
Ovako se SDA bori za \"drzavu\" Povecaj budzet za parazite i guzonje u drzavnima agencijama, komisijama itd itd (ukupno 22.000 zaposlenih parazita) a nek se entiteti bave zivotnim pitanjima (socijala, poticaji poljoprivredi, penzije, privreda, uvezivanje staza...)
Ma treba ljude spasiti od višegodišnjeg ubleharenja i krađe SDA... Lopovi neće ni da glasaju za budžet , neće da spase ljude od ovoga do čega su nas doveli samo oni i niko više
Sva SDA-ova polemika i retorika oko drzavnog budzeta ovim pada u vodu i vidi se da su radili samo za svoj dzep i protiv drzave a ne kao sto su predstavljali cijelo vrijeme za drzavu :)
Sta su to probosanske snage? Je li to unitaristicka bosnjacka politika zavijena u \"ljubav prema Bosni\" sto svako ko misli lako moze zakljuciti...ili je to strajk \"sa gladju ili bez glada\" kojekakvih smijesnih poratnih udruzenja za zastitu boraca pokisnulih tijekom rata na putu od Sarajevske pivare do Slatkog Coseta?
i tako je Dodik spasio svoj fond PIO od propasti, a \"probosanske snage\" opteretile federalni fond za stotine novih penzionera.. Ovi iz FBiH već ionako primaju po 310 KM, a u RS ništa.Sada će primati i ostatak a penzije će svim penzionerima vjerovatno biti smanjene jer Vlada FBiH nikada neće uplatiti za njih ni marke, dok se skroz ne raspadne...FBiH se sada može definitivno preimenovati u Sadakistan...
Gospodo popušili ste. Dobicete sitnu nadoknadu (i to jepreviše). Tako je vaš \"hod po mukama\" završen na opce zadovoljstvo. Niste valjda mislili da su svi budale u ovoj zemlji. fatajte se lopate i na posao. Sram vas bilo.
sav taj novac uloziti u nova produktivna radna mjesta pa zaposliti ljude,tako da ostane i sljedecim generacijama nesto,ovo trenutno sto se desava ne vodi nigdje.
Pogledaj tih ljudeskara od 100 kila, imaju oko 40-50 godina, podpuno mobilni, i dolaze da traze penzije od ovako siromasne zemlje. Pa oni su podpuno kvalifikovani da sjede u parlamentu. PS: Bosna je tako plodna zemlja, ima masa minerala i zeljeza, al niko nece da tegli vise. Facebook i internet je ucinijo da su svjestni kako drugi ljudi malo rade a imaju puno.
Fala našem gaziji Bkairu koji je s nama branijo sarajevo i bijo po rovovima što nam je ozbjedijo pemzije u federaciji. Ovi u RS će dobiti od šake do lakata.. morače se ovi penzijoneri malo skupiti da i mi upadnemo u PIO. Đe je ćeljad bjesna kuča nije tjesna. fala ti Bakire gazijo....fala ti Alija gazijo...fala SDa i SDP što su nas uvalili na penzijoni fond...
Pogledaj tih ljudeskara od 100 kila, imaju oko 40-50 godina, podpuno mobilni, i dolaze da traze penzije od ovako sirmosne zemlje. Pa oni su podpuno kvalifikovani da sjede u parlamentu.
Samo je problem sto vi nemate para hahahahahahahahaha
Penzija je penzija bez obzira ko je daje. a ionako je nezasluzujete al eto
ovo je metak u potiljak drzavi za ovjeru.
http://adf.ly/8uUjd
PRENOS NADLEZNOSTI SA BIH NA RS ! TAKO VAS VOLIM ! BIH - PRAZNA LJUSTURA !
\"a sredstva će biti osigurana iz budžeta entiteta\" ...heh...koliko li je ovo dobro ??? sve se kod nas moze usvojiti ako odgovara drugoj il trecoj strani...a onu prvu patriotsku mozes kupiti za kilu \"kahve\"