Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kojem krasnom k*rcu služe općine i svi ti općinski službenici da bi se moralo ići kod notara da te deru za najveće gluposti, potpise i pečate.
StanjCUG pravnika je ogroman.
Pitam se da li barem dio novca ide u budžet općine isl ili sve sebi ostavljaju? Ogromne su to pare na račun naroda jadnog. Da barem u budžet nesto ide
ako treba nesto ukinuti pored ovih silnih nivoa vlasti, onda su to notari. mogu imati status javnog biljeznika, i tu sve zavrsava.
Heroji nasi!? Al malo morgen.. Koliko su to naplatili miliona?
interesantno je to, sad kad bi imali informaciju koliko je bilo uradjeno isprava prije notara , u drzavnim sluzbama sigurno bi bilo 200 000. Svi trce da rade u drzavne sluzbe jer se tamo manje radi, a kad uzmu privatno premase se sve norme
Lopovi najveci i pljackasi. Izmisljena profesija koju svaki advokat i pravnik mogu obavljati
Jesi glup u pm. A sta su to notari? Ekonomisti? Placeni su jer odgovaraju krivicno za svaki dokument koji potpisu ukoliko se ispostavi da nije validan.
Placeni su i previse za stvari za koje ne treba ama bas nikakvo posebno znanje od pravnika/advokata a odgovornost moze svako preuzeti i nek odgovara za nju.
Kako su u Notaskim sluzbama ljubazni cudo nevidjeno.....ovo ce vas kostati 500 KM, ovo ce vas kostati jos dodatnih 500 KM, a i ovo ce vas kostati 200 KM
Najveci ublehasi