Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je u velikoj razlici izmedu ove dvije
nije losa ova penzijica od 2 milje... ko kaze da je penzionerima ovdje lose... majko mila... neko za hljeba nema, a neko maslom muda maze...
Nekom hljeb a nekom golf, na mjesečnom nivou. Ne znam bil' se smijao il' razbio nešto.
koliko je u genocidnoj ?
Ovaj klix stvarno ne zna sta pise,i dosad su pisali svakakve gluposti,dezinformacije,ali evo opet se nastavlja,tako da u novembarska penzija ce biti isplacena 7.septembra.Kako je SDA dosla na vlast,penzije pocele da rane.
sad ce penziej u Federaciji pasti za 100 km pa cmeo vidjeti sta je prezivljavanje
Samo na klixu (oktobarska) novenbarska penzija ide 7. septembra :P
Trebamo razlikovati generalske i kojekakve pukovničke penzije od penzija stečenih po osnovi rada. Čovjek rinta 40 godina i ima manju penziju od gospode sa povlaštenim penzijama i svim drugim kategorijama prislonjenim uz penzionere rada, koji sišu kao krvopije fond kojeg su ljudi decenijskim radom sticali i stvarali. Najednom nema para i uzima se iz plaća trenutno uposlenih koji odvajaju sebi za penziju, jok njima se uzima da bi se svim seronjama namakelo... Kada bi se to sve počistilo prosječna radnička penzija bi bila 1.000 KM, a ovim generalima i kapetanima neka Federacija daje sa svog budžeta koliko hoće i nek svaki poslanik po isteku mandata ide u penziju sa 10.000 KM ako federacija ima tih para, al nek ne diraju radničko... I da ne bude zabune radnička penzija je i ona koja je stečena invaliditetom na poslu: pad s građevine, teške tjelesene povrjede itd... Pametnom dosta.
PEMZIJE SU ZAKON