Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nas Fahro Radon moze spasiti. Do pobjede na izborima, insallah!
sto se krize tice evidentno ja da je citav svijet u k.....u elem kao izbjegli smo financijski kolaps ...........uredu sta dalje premijeru dragi ????????? privreda devastirana;nepostoji ekonomsko socijalni plan,a da malo popricamo o uvoznom lobiju od kojeg primate na stotine hiljada maraka mjesecno ??????zatim unistena zemljoradnja i ostale grane te privrede ?????nista evo sad cu vam reci............. i poslije stand by aranzmana doci ce novi aranzman sve dotle dok ne rasprodamo i guzice u ovoj drzavi.pogledajte samo grcku;hrvatsku i jos dosta zemalja u okruzenju koliko su se samo zavalile u dugove..........isto man slijedi.jednostavno dovodjenje u ekonomosku zavisnost od jacih drzava;elita;banaka ;korporacija i ljudi iz sjene.sve u svemo svima nam se crno pise prijatno :)
To je veliki uspjeh u ovim kriznim vremenima, sve pohvale, ako zatreba i ja cu premijeru p-o-p-u-s-t-i! BiH4EVER!
dragi premijeru....od srca vam zelim da budete korisnik socijlanog davanja ove drzave, po bilo kom osnovu.
I jedini koji ima m*** da brani svoje stavove!
Ovaj je najpametniji Bosnjak trenutno..
“Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otancaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremecen narod ne moze vise da razlikuje ne samo dobro od zla nego i svoju sopstvenu korist od ocigledne stete\"