Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Mosnje glume ratne zrtve,a ni sam ih bog ne voli,posalje im fini zrak.
@volim_zene A vama Komsica👉👌
jedini ispravni korak je naćerat indijca da ugradi filtere
I, sta dalje?
Ovaj na drugoj slici desno je letos imao dugu kosu i šiške do nosa...
Cernobil
KAKO SE ZAŠTITITI? Nikad gluplje pitanje. Izađi ti na ulicu bilo kog američkog grada, pa pitaj slučajne prolaznike: "Šta je to Pentagon?". Da ne licitiramo procentima, ali sasvim sigurno dvocifreni broj %, a u nekim gradovima na zapadnoj obali i apsolutna većina ispitanih, neće imati pojma šta je to Pentagon. Zašto? Jel su glupi? Ne, nego ih vojska i Ministarstvo odbrane ne zanimaju. Plate ljudi porez i odu da žive svoje živote.
To je valjda i suština života u društvu i postojanja države, pobogu? Ukoliko će SDA Fekalistanac samog sebe da štiti - pa šta će mu kantonalna i FBIH ministarstva zdravlja, 15 policija, KCUS i Sebija, toliki sudovi i tužilaštva...? Nema potrebe. Jadna nepismena SDA talibanska sirotinja - kada se plaćaju akcize, svi su jedna duša i jedno telo, a kada se pojave problemi - onda je svako brodolomnik na pustom ostrvu.
@BulevarKosinusa Ti svaki put kad nije u pitanju vrijedjanje ispadnes prosto retardiran. Institut za zdravlje provelo istrazivanje, a on nesto prica o gradjanima i o njihovom (ne)poznavanju pojma pentagon koji vezes sa problemom javnog zdravstva. Mislis da u oblast javnog zdravstva ne obuhvata edukaciju stanovnistva?
KASUMOVICU JUGOBALIJI JE VAZNO DA GA VLASNIK ZELJEZARE POMAZE U IZBORNOJ KAMPANJI A ZA NAROD BAS GA BRIGA ON JE SVOJE SVE ZAPOSLIO
Konacno nesto jasno i konkretno kao ovaj studij, puna podrska u daljnem radu, sada dajte plan kako eliminisati a ne da se kmeci kao u Sarajevu. Jedino mi je malo nelogicno kako to da se najvise umire u Varesu, Brezi, Olovu, kada su to sve planinski gradovi bez industrije.
Najveći problem štetnosti je što je štetna, a ružnoće što je ružna.
psi laju a karavane prolaze