Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tv, djevojka, koje picenjce i to je to... ne treba mi 150KM za stol u kafancuri tipa "Bosna" i koji selfi za fejsa. Lijepo se provedite i uzivajte radi sebe a ne radi drugih :-)
Dragi Klix-ovci, zelim vam sve najbolje u predstojecoj 2015 godini. Zelim vam da dobijete ono sto nemate, a da cijenite ono sto vec imate. I da vam ono sto nemate ne bude vece od onog sto imate. I za kraj, da vas ne boli ono sto vas je boljelo i da vas voli sve sto vas nije voljelo :D
Sram me bilo, za sta?
Isto je i u svijetu. Ja cu gledati Strasti Orijenta i navijati za Behlul i Nihal. Bihter sikter. Neka je meni moje supruge, pa i u mraku cu je namirisati ali nece mi se u novogodisnjoj noci moci uvuci neka Zvezda Granda, nema teorije. Ja sam vijeran papucar.
vit maj frends u dugim gacama
Sretna Nova godina lela 1993, Dunja, lunaluna i ostali kliksovci koji kulturno komentarisete. Lijepo je bilo druziti se i citati vase komentare ove godine :)
Hvala, takodjer
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee
sretna nova 2015.godina svim ljudima
Ja ne slavim novu godina ja sam musliman ! :P
Pripadnik jednog od tri sveta naroda !
Da obavjestim da je Abdul Wahhab (1703-1792) stvorio vehabizam. Dao je jedan predikat : Ku'ran se treba literalno procitati i razumjeti, znaci treba se "doslovno" citati Ku'ran. Ali Ku'ran se naravno ne cita na taj nacin, nego neke Vlasti upotrebljavaju tu vrstu citanja da bi mogli manipulisati narod i ocuvati njihovu vlastu na islamisticku osnovu (kao sto bi mogli i na demokratsku, bitno samo da se sacuva vlast). Selefiya znaci samo pratiti zivot Muhameda. Ali Dzihad izvorno ne znaci rat, nego pronaci "osobno savrsenstvo". (protiv nase slabosti). Najgore je sto su najveci islamisti stvorili novotariju (sto je zabranjeno u Islamu), Hassan el-Banna (1906-1949) osnivac Muslimanskog Bratsva, je izmislio da je poslanik Muhamed "Gospodar Mudzahidina", sto nije istina. Nije Vehabizam izraz vjere, nego samo nacin da osvoje teritorije i vlast (zato postoje razlicite fakcije izmedu vehabije). Vehabizam je zapravo utjecajni instrument za regionalnu dominaciju, i unistava Islam prije svega.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja cu na poslu :)
ma i jest najopuštenije .... reuf minka situacija rullzzzz dobra ekipa i bacanje šaljivih opaski na novogodišnji program neprocjenjivo :)
pa normalno da ce kod kuce, nehljebica zavladala
poljubicu jastuk prije 22
Nema neke ponude napolju da bi covjek slavio + veci je rizik belaja i nezeljenih scena nego kuci !!
jok, eto idu u neku metropolu da se provedu...kokuzi i bogu ste na teret...