Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi,gdjeee bi oni too..Pa oni bolan ne bi bona ukrali.Kao ni Bingo šta ti je..:) Elem,Ništa to za njih nije koliko nakradu od nas naroda i projekata koje prjave,pa ne urade ih ili samo djelimično urade! Nego mi je SMIJEŠNO kada zovu "lopovima" one koje kradu da bi imali šta jesti,piti.Ili policija đilkoška KAZNI nekoga ko ZABOGA POŠTENO prodaje na ulici nešto knjiga,odjece..FUJ!Djeci vašoj dabogda zatrebalo da jedu kada najteze im bude,amin!
Od vecih stranaka primjetio sam da nema SDP-a. Hajde da bar neka stranka u BIH postuje zakon. Pozitivno sam iznenadjen
I ja isto!
Zna li neko sta bi sa stranke Zivka Budimira? Nestao sa lica zemlje i on i partija mu
Vizionarsko demokratska strank Hahahahahhaha 😂😂😂😂😂
hahah nema SDP-a ... a sta je ovo za SDA i Bakira, pa oni za 10 minuta ukradu ovoliko. S obzirom da Sebija kupuje kisobran od 500KM onda je ovo smijesno za Bakira i SDA.
kazna stranci ispod pola miliona je besmislena. a silni plakati i dan danas stoje oblijepljeni i nikom nista. samo da se kazni po plakatu 1000KM, imali bi kazni po 2-3miliona po stranci. cuj kazna 600KM, pa vise te kazne za nevezanje pojasa jbmti
Koliko je SDA do sada platila kazni mogli su pola BiH obnoviti, najgore u svemu tome što SDA godinama uzima iz preduzeca pare da bi finansirale svoju kampanju. Koliko su samo do sada iz bh telekoma, elektroprivrede i drugih firmi para uzeli, naših para.
neplacaju stranke nego noooorod...
Maznu hiljade, a kazne mizerne...bjaži, ma bjaži...