Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vehabija predaje evoluciju.
Samo uci sine
A jeste ljubomorni, uzas jedan. Ako ovi ljudi imaju prosjek 10, pa sta i da su povukli neke rodbinske veze, ipak su puno ucili i veoma su se trudili da postignu te rezultate. Meni je samo krivo kad nekoga zaposle da obavlja neku visoku funkciju u firmi a ta osoba nema ni 4 razreda osnovne., a za ove studente mi je drago.
Za Mateja i Borisa nevrijedi prosjek 10 može i manje. Ma jašta što uhvatiš uhvatiš
I da dodam da su upravo rodbinske veze te koje su presudile u zaposljavanju, a ako pozelite dokaze...nikakav problem. Jadno je sta se desava na nasim fakultetima a jos jadnije da se takvo sto istice, lazima a cime drugim, kao pozitivna stvar u gradu. Sramota.
Hajd daj dokaze. Kako su rodbinske veze presudile kad vecina ovih studenata ima prosjek 10.0, ne kontam.
nikakav problem...nek redakcija kontaktira i poslace im se dolazi. neko ko ima prosjek 10 ne mora biti najbolji...jer ima neko ko ima prosjek 10 i Zlatnu znacku koja ga kvalifikuje za najboljeg. ovo nisu Zlatne znacke...i ima i boljih..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dvojica vehabija i jedna bula medju 7-8 studenata ! quo vadis, sarajevo ...
Sada ce fizicar-vehabija sa odsjeka fizika reci da je zbir svih ajeta i sura u izolovanome Kur'anu konstantan
Pitaš gdje ide ovaj grad... Očito naprijed, izdiže se iznad primitivizma, neznanja i gluposti. Dok, također očito, kako se vidi iz priloženog komentara, mnogi ostaju na niskim granama. "Bula" ne samo da je diplomirala kao najbolja na svom fakultetu, već je proglašena najboljim studentom te generacije cjelokupnog Univerziteta u Sarajevu. Btw, kako znaš da momak s bradom nije Boris Avdić? To se zove stereotip, tek oni koji ga se oslobode mogu spoznati stvari (i ljude) kakvi doista jesu. Do tada je svijet oko njih sveden na uski krug vlastitog neznanja zaljevanog predrasudama. Živi svoj život i pusti druge da žive. Cheers man!
Predlozila bih autoru teksta da malo bolje itsrazi istinitost ove informacije, obzirom da iz prve ruke znam da zaposleni na odsjeku Biologije NISU najboli studenti, niti Zlatne znacke samim tim.
Bolje bi im bilo da se nisu zaposlili, fakultet je katastrofa. Mala plata, losi uslovi za rad, ...
Da, a tebi kao Gopodaru Galaksije je plata idealna i uslovi za rad su ti optimalni!
Nije bitno kako je meni, ovdje se ne prica o najboljim studentima.
ovo je sjajna vijest.Cestitam svima i zelim vam puno uspjeha u radu!Bravo i za PMF!