Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se nalazi ova skola????
vidi se da si nastavno osoblje ili nesto slicno..razgovori za posao u skolama i jesu problem sto svi misle raditi u skoli a djece sve manje...Automatski treba manje i skola i nastavnika...I naravno u TK se svi bune a kad su trazili dodatna mjesta na odsjecima to im im nije bio problem..Nije im ni danas problem jer danas ti isti ne bi mogli biti profesori asistenti...Kao i u svakom drugom poslu vjerovali ste, nadali se i propali..Ljudi pocnu biznis sa autima i propadnu, zlatom, poljoprivredom i propadnu...Oni makar znaju da su probali se boriti za sebe
A sta je to SDA donijela?
Bravo SDP SBB puno ste nam lijepog donijeli!
Jugokomunjare (SDped.eri) su napravili haos u svim mogucim sferama. Cak i djecu maltretiraju fuj prokleta zgadijo
\"Kada je riječ o nastavnom osoblju ono je, blago rečeno, ni na nebu ni na zemlju. Zakazani intervjui po raspisanom konkursu za posao su prolongirani i još uvijek nije određen novi termin. Nova parlamentarna većina u Skupštini TK tokom ljetnjeg raspusta je izvršila promjene u šklolama, odnosno direktorske fotelje i školski odbori su podijeljeni po partijskoj pripadnosti i podbnosti.\" PA KAD IMAMO MINISTARSTVO KOJE JE PUNO KORUMPIRAIH VOLOVA! tesko nama!