Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaže se zalud \"za dobrim konjem prašina se diže\". Bravo mlada damo i sa srećom!
svaka cast tatjana i stvarno sam PONOSAN! nisam znao da si iz bosne! puno srece jos u karijeri! @sarajevo-x: molim vas brisite ove komentare nacionalista, psovke itd
Morgenreport je jutarnja informativna emisija jedne prilicno nove informativne TV stanice N24. Niti je ta stanica posebno utjecana niti je Morgenreport najvažniji format u cjelokupnom N24 programu. Ko kod je napisao ovaj članak nije očito odradio svoju domaću zadaću. Naravno nije mala stvar za jednu novinarku sa stranim porijeklom da radi kao spikerka na bilo kojoj njemačkoj televiziji, ali naslov ovog članka je zaista smiješan. Zaista žalosno.
ljudi moji,pa vi stvarno niste normalni.....zar nemate pametnija posla nego da ovdje budalesete.....vi sigurno niste primirisali ratista ili bojista a ni rata,smrti,patnje,stradanja koja rat donosi....jel da jeste pustili biste se ovih gadosti sto ovdje iznosite....fuj....
bravo antonia
Brava Zemljakinjo-veliki pozdrav iz Breman od tvoje Zenicanke iz Blatuse-veliki uspjeh ti zelim -a naravno i zdravlje -(-:.Ja sam Blatusanka ali sa Brode sam imala dosta raje zato sto sam isla u Sesstre Ditrich skolu.
ime joj je Tatjana, jest mozda katolik, ali ona je bosanka jer je zivjela u BiH. Ako se dici sto je bosanka ne morate je zbog toga ismijavati, jer sami sebi radite sramotu.Ja sam iskreno ponosna na nju jer ipak ima netko tko je nesto uspio u zivotu, i jos da je iz Bosne.
kako bi, tahira, tahreta...a tito dragi, i allahu dragi...sve postale neke dijane, tatjane, sta je ovo, povratak korijenima? A da joj je neki komsija radoslav rekao da ima glupo ime i da treba da ga mijenja, izazvala bi rat i na cnn odmah, a kod svaba sama...ebi ga...
od kad bosnje imaju bake, zovu se tatjana...allahu dragi, to je protivno tvom ucenju...
vidi, vidi, promijenila i ime i prezime, sto li...ahaha, bosnje, sta je, ne idu vvam ta imena u usi svabama, sta li...i nije imala baku nego nanu, mislim...okrecu suncokreti sve po zelji...
\'69 godište, dobra p.i.č.k.a...
Ja mislim da je taj tvoj cuko pametniji od tebe!!!
popper seljachino da je kojim slucajem bila rodom iz Mostara ili Citluka ili Gruda sigurno se nebi izjasnila kao bosanka. bosanac ti je goveedo geografska odrednica kao i hercegovac ili krajisnik ili posavac ili dalmatinac. sta ti znas sta je nacionalnost piichka ti materina. moj cuko je stariji od tvoje nacije.
Žena se lijepo izjasnila kao bosanka. Toliko o njenoj nacionalnosti.
PRVO VIJEST STARA SEDMICU DANA NAJMANJE, DRUGO BILA ONA ORTODOKSNA ILI KATOLICKA BOSANSKA NIJE VAZNO, BOSANKA JEST I IMA VISE SLICNO SA ONIM IZ KINE NEGO SA BILO KIM IZ BEOGRADA I ZAGREBA. STO SE TICE BOSNJAKINJA, NE ZNAM KAKVE ONE VEZE IMAJU, MEDJUTIM I AKO JE TATJANIN POSAO REPSEKTABILAN, IPAK RECIMO JASIMILIN POSAO JE PUNO VAZNIJI I PUNO ODGOVORNIJI, ZAPRAVO TATJANIN POSAO JE I DA INTERVJUISE ZENE KAO STO JE RECIMO JASMILA? RECIMO NA FILMSKOM FESTIVALU U BERLINU. UGLAVNOM BRAVO I ZA TATJANU I ZA JASMILE ILI SVE BOSANKE KOJE SU USPJELE U ZIVOTU. MA NEMA NASIH BOSANKI NIGDJE.