Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novac ne pada u kisi nego se pravi ekonomijom i proizvodnjom roba a upravo taj segment a posebno u javnim kompanijama upravo opada a dugovi rastu sto se neka povecanja mogu ostvarivati samo novim zaduzenjima
Pa da, povećajte plate uhljebima, umjesto ljudima u privredi. Oni u privredi koji vam zarađuju te plate i dalje ce da rade za 500KM.
Ništa!!! Ovi sa Pala, Lukavice,i obližnjih destinacija neka sada rade tamo. Da ne čekam svako jutro sat vremena u gužvi na Vracama. Kurko burazeru ovi se zabetonirali kod nas.
Jel se to neki izbori blize? Valja nahranit uhljebe
Ovo je nasa zemlja i domovina kada treba za nju da se gine.A kada treba da se poveca plata,onda idi ako ima gdje bolje.Surova stvarnost naroda BIH
Dodik rekao da ce ova odluka stupiti na snagu 32 februara.....