Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o pustim snovima Dodare 🤣🤣🤣🤣🤣
@gooUser1652358596 Shizofrenicaruuuu 😛😛
Ukidanje RS-a spomene se na svaku hiljaditu, jubilarnu najavlju otcjepljenja. I bas kao sto ce Putin, na kraju, osvajanje neke selendre u UKR slaviti kao pobjedu, tako ce i Vucic predstaviti osnivanje Kulturno umjetnickog drustva "Srbija" na sj. prelijepog i vjecnog Kosova. I naravno, ostanak entiteta sa nadleznostima mjesne zajednice u vjecnom zagrljaju medj. priznate, nedjeljive i suverene - BiH bice upamcen kao Dodikova velika pobjeda. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prekinite suradnju sa firmama koje podrzavaju SNSD I HDZ nacionaliste. Zabranit im izvoz u EU. Takvih firmi imate u Sirokom brijegu i Banja Luci.
A hocete li uraditi nesto po tom pitanju?
A hocete li uraditi nesto po tom pitanju?
Doda na aparatima i plus infuzija!!! A onda onaj harmonikaš !!!
Nema smisla stvarno. Kako čitav "svet" ne razumije da oni samo hoće da svi žive u jednoj državi kao i njihova braća Rusi. Malo hoće i da ubijaju Albance, Muslimane a vole da kolju i Hrvate. A imaju i Anti-nacističku tradiciju u vidu proslavljenog đenerala Drame Mihajlovića. Kako svet ne vidi....
Kurko za škutore i vlaje!
Ima li iko da prizna da su HDZ destabioizatori uz futavca Do-dick a
Sva trojica to prizeljkuju.. Samo kad ih poskidate bice bolje
Covic i HDZ? Milanovic i uplitanje u poslove druge drzave?
Ko nije skonto da dodik blefira i da mu samo trebaju glasovi sirotinje taj nije dobar u glavi
Više se u Federaciji spominje odcjepljenje RS-a nego u RS-u
Sloboda medija?
RS je preudjen za Genocid Zlocin protiv Covjecnosti.
Eto Bošnjaci...ovo se na vas najviše odnosi.okanite se unitarizma i islamske države koja razvaljuje temelje BiH.Ne može Nihad preko noći biti Hrbat da bi ušao u Dom Naroda Hrvata, niti Željko glasovima Bošnjaka može štiti interese Hrvata. Doveli ste u pitanje opstanak BiH....ubuduće pametnije
A možeš ti uživati 1/3 vlasti sa 1/6 stanovništva!
I pitali su Dodika oće kakoj?
Zar nije Rossiya članica, šteta uložila bi veto. Dodo mali sve manji.
Zar nije G8? Ja kada gledam dodikland tv ovaj entitet svakako pripada ovoj ekipi i treba biti taj 8 😂😂😂😂