Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko negativnosti i mrznje vlada u ljudima.. Ranazan Šerif Mubarek Olsun !! Da vam Allah ukabuli sve vaše ibadete, i da provedete ovaj mjesec u miru i rahatluku.
@Princip amin i tebi.
sabura svima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opet hodže zloupotrebljavaju djecu
Sjetimo se Božićnih praznika. Da li je bilo ovoliko odvratnih komentara na tu temu? Ja kako se sjećam,sigurno nije...Sramota!
sta im turci uradise majko mila. a bili evropljani nekada.....
@Helga srpkinje su vrh. bilo ove poturcene ili nepoturcene. najbolje cure
Zanimljivo da je ova tema otvorena za komentare, a ona gdje djeca iz Cazina dočekuju ramazan,nije.U čemu je "kvaka"?A svakako bi bilo dobro zaključati i ovu zbog poremečenih osoba. Nisam musliman i stid me komentara pojedinih nazovi ljudi ovdje.Ako nemate šta lijepo napisati za običaje drugog naroda,nemojte ni vrijeđati.Muslimanima neka ovaj mjesec protekne u miru i dobrom zdravlju.
Sta se ovo po Bosni radi sunce ti kalajisano!!! Jadnu djecicu ubijaju u pojam, a gradove pertvaraju u pozornice kozojebackih seansi!! Koji primitivizam Kim Il presvijtli!
Ramazan Šerif Mubarek Olsun svim muslimanima i pogotovo mnogim braćama i sestrama Srbima i Sprkinjama koji su u zadnjih godina prešli na Islam (vratili se Islamu). Neka vam Allah oprosti sve grijeh i ramazanski post ukabuli u dobra djela. Amin.
pa ko je uzeo islam nego srbi. danas sebe nazivaju bosnjacima. doduse, neki su se i vratili hristu i jos uvek se vracaju a neki se jos uvek poturcavaju samo sto je ovaj put to dobrovoljno bogu hvala. srbi lud narod, bilo da su katolici, pravoslavci ili muslimani. stvarno smo cudo prirode
Al ahmedi sabura ramazan tuti komi al buti
Samo pravim i postenim vjernicima koji i kad nije Ramazan zive i ponasaju se u skladu sa starim muslimanskim tradicionalnim obicajima i koji nisu poprimili sav ovaj papanluk koji promovise SDA cestitam od srca ,da ga provedu u miru i blagostanju. A ovim SDA m 92 balijama ,što lažu ,kradu i rade raznorazne grijehe,a šatro poste, zelim sve najgore ,da Bog da Bajrama ne dočekali.
🙉🙉🐷🐷
Neki novi brend doceka Ramazana.
mnogo griješe roditelji..podučavaju djecu vjeri od malih nogu , a tako se samo slabići prave
Sretno i da nas Ramazan učini boljim ljudima i vjernicima, ins'Allah.
Sretno, dobre moje Bošnje.
sretno im na seki tvojoj
pa, gdje su vam turske zastava? pravo ste me razocarali. smrc :(
@LijepiMeho Vrati se đikane u šumu.