Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se djeca smiju u lice svoim roditeljima jer znaju da su im ovi kompletni idioti. A i roditelji se podsmijavaju jer znaju da je idiotizam naslijedian
Ne slavim pagansku Novu godinu. Ja slavim samo muslimansku Novu godinu i cestitam gradjanima Mostara 1442. muslimansku Novu godinu
@987a654s321 druže ja sam ti u bolnici. Zaboli me khuratz tamo za neku Novu godinu...promijeni se datum...kakva si budala ne bih me realno cudilo da gledas klip kako Red Army slavi pobijedu nad Zeljeznicarom....Dosadan si postao sa kukuruz cemer ligom...inace jesi l' vidio sta se radi na velezovom stadionu :)
@987a654s321 ne zna se još, čekamo na pojačanja. Vjerovatno Kenan Horić, veznik Čelika Jamak, Fanimo itd. Vidjet' ćemo...Nisu samo ovi likovi, ima na listi još puno likova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bradonja dolazi po vasu djecu 👹👹👹 sretna nova ljudi