Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sekiram se za takvu naciju. Svi će biti na sigurnom i sve će biti na svom mjestu kroz mjesec dana. Japanci se ne uzdaju u sreću i nafaku, oni je sami sebi stvaraju.
#prayforjapan toliko bar mozemo za ovu prijateljsku zemlju
Ovi Japanci (dokazani prijatelji BiH), su jedan vrijedan, plemenit i discipliniran narod a pošto im ne možemo pomoći nikako drukčije, makar se molimo se da se broj stradalih zadrži na ovom nivou, da nestale nađu žive i zdrave kao i da se što prije oporave od posljedica! Ne smijem ni pomisliti kako bi mi prošli u ovakvim apokaliptičkim katastrofama tipa ovakvih poplava, cunamija, zemljotresa od 9 stepeni, vulkana, klizišta...???
zar moze njih poplava zadesiti, nisu stigli napraviti odbrambene sisteme protiv prirode.
jako organiziran i odgovoran narod. evakuirati milione ljudi, pri tome ne kmečati ni minute mogu samo ljudi vrijedni svakog poštovanja. u japanu ih je takvih većina.