Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slika dvorista???
МИ СМО ГЕНОЦИДАН НАРОД
Normalno kad je dvoriste bilo bosnjacko. Jos Bikavac, gdje su prije rata 90% stanovnika bili Bosnjaci, a ostalih 10% bili su Srbi odnosno sluge bosnjacke. Al dobro... Srbi su donekle i zasluzni za to dvoriste jer su ga prije rata uredjivali tj bili vrtlari Bosnjacima, a sad posle rata ga samo pomalo odrzavaju.. Bice to opet nase, ne brini te
Zapisham nju i dvorište vlashko gov..no
nece dugo, samo polahko, istjeracemo mi go.vn.a preko Drine
klix di su slike?
Cestitke Bikavcu i bracnom paru Samardzic na \"najciscem\" naselju u Visegradu
De sae posteno ko je misljenja da ce se bosna raspast? Ko misli da nek lajkka ko misli da nece dislike. I aki mislite da se nece sta poduzimate pod tim pitanjem i zasto ste tog misljenja. Hvala
nece da pokazu sliku, jer ce neko prepoznat svoje dvoriste
Lako je imati najljepse dvoriste kad su ga Bosnjaci, u medjuvremenu ili protjerani ili zaklani, vec jednom davno uredili, a bogme i kucu uz njega sazidali. Ovi gotovani su tu sigurno preselili iz Knina ili Gospica.
ovo mi se čini kao vijest pisana za radio, a ne za intrnet... moje dvorišta je ljepše, vjerujte mi
He.bem ovaj por.tal i njihove nov.osti Hajde objavite koja baba najbolje plete u Kalinoviku ili ciji traktor je najbrzi u Sipovu.
....eh zaboravih jos dodat-i volim ga primat u pakaš svaki dan!
Sve su to mjesta gdje su i Dušan i Zorica i Duško klali nedužnu djecu ,žene i strace...
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/103406-lijepe-vijesti-stigle-iz-njemacke-alen-maslo-ce-ozdraviti.html
Najlepše i \'\'NAJČISTIJE\'\' dvorište Svaka vam čast na ovoj vijesti, hvala vam, tako odgovara lepom stanju i kosmopolitskij svijesti \'Višegrađana\'. Molim vas da nas izvještavate i o prelepom Andrićgradu ali ne i o onoj bagri koja je s razlogom pobijena zato što su nosili drugo ime. Klix, hvala još jednom na ovoj osunčanoj vijesti u toj \'osunčanoj\' bosanskoj, pardon, sr p sko j kasabi u kojoj se mjesto za dvorište oslobađa spaljivanjem korova pa makar to bili i ljudi, njihove kuće... H V A L A.