Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitali cigu ,volis ti da lizes cistu minđu,kaze on pa sta onda imam da lizem...:D
Prvo mjesto osvaja 5 šahtova,kilu bakra i kombi...i sliku s P.i.p.o.m.
Izgleda da je na pola ovih postova jedan isti iskompleksirani kreten (pod razlicitim imenima) koga je pijani stari bubao u cmar kao dijete ... sine, idi nadoji se ku.rca u nekom javnom wc-u i dodji sebi!
Ako smeta tvome ocu ako kaze da grijesis ti mu reci duso moja ciganin je al najljepsi
A koja je najljepsa? Na prvoj ili zadnjoj slici. Darko izgleda slikao sve koje se njemu svidjele :D
Posto vecina citalaca foruma nije bila na ovom dogadjaju, zanima me na kojoj slici je ta najljepsa romkinja.. prva ili zadnja, a Darko? Malo je konfuzno!
Pozdrav za fasisticku brigadu u Zivinicama!!!
vi, što što prdite negativne komentare o drugim nacijama, ovom prilikiom o romima, neviđene ni ste jadnici i bijednici. vama ni konj ne bi jebao majku, jer jezivo ličite na svoje usrane predke.
Pita cigo cigu,brate jesili ikad karo medicinsku sestru ,ovaj mu odgovori nisam brate medicinsku, jesam sestru
a najljepši rom je ljuba aličić
Nije dzabe g.e.n.o.c.i.d pocinjen u Bosni.Kad covjek procita vase komentare vezane za ove djevojcice i djevojke tek onda shvati kakva ste g.a.m.a.d od naroda.Ovih djevojcica mi je zao jer ovo lici na bal p.e.d.o.f.i.l.a, vidim ima ih i medju komentatorima.Gdje su silne organizacije za zastitu djece?
Malo vas je*
Sta se kao grozite od ganaca, koliko god balili da su gadni/e, malo nas je koji nebi ovu sa 3 slike na.g.u.z.i.l.i ko veliki.
Ja se zovem Cigan. Kad me Sarkozy mrzi, to je fasizam. Kad me mrzite Vi, to je nao. Na mojoj pjesmi uzimate cash, a mojoj djeci milostinja. Da Bog da vam sinovi moji, zetovi bili. A moje kceri, potomke radjale.
Nek ste vi komentare ostavili otvorene,a kada reklamirate jeftine ofajle koje se karnu za čašu soka,onda uklonite mogućnost komentiranja.
to Pamelaaaa, lutko; umjetnicko Anderson-Suljich. nema nista bolje od ciganke kad zamjesa, fakat. a vi skinsi, nemam komentara; vidi se da ste nedohebani, vi bi mjesto da karate, tukli, papci jedni, nisu vas roditelji volili i davali vam paznje, pa sad mrizte citav svijet.
Kako se zove buba puna cigana ??? SMRDIBUBA:D