Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al najjaci su mi ovi komentari tipa\"Dabogda je srusilo\" Pa HAJVANU kad bi nju srusilo,srusilo bi i ostatak Bosne,pa nije BL u Kini !
SVI MI KOJI CEKAMO IFTAR
DA SE JA PITAM DAVNO BI JA VAMA ZIDINU OPALIO. A ZANDJAK PRIPOJIO BOSNI STO CE I BITI..
idi lijeci se dok jos nije prekasno. mi te ne mrzimo mi te iskreno zalimo jer si bolesnik. potrazi strucnu pomoc balavac
По коментарима видим да лагано али сигурно умире БиХ а све више живе Република Српсак . Хвалал Вам бошњаци што нам помажете у томе.
bas smo stoka svi zajedno nebitno na vjeru nacionalnost.samo drugom zlo vecina zeli tako da nas sve i treba sravniti sa zemljom zajedno.nismo dzaba u ku.rcu
A u Libiji ljudi znaju za zemljotres samo preko TV-a. Kazu da nikad nisu osjetili ni najmanji zemljotres.
hoćemo reprizu al da mile bude u kabinetu i vsa vlada šumske :))))
@SARAJLIJA reci ti ne prvo sandzaklijama pa ni mi necemo vise dolazit
ste sa zemljotresima
Mislim da te niko ne pita sta ti zelis ili ne zelis pseto vlasko. kad tad vam je guliti iz Bosne i to je tebi sasvim jasno.
Volim kada ste tako miroljubivi i kulturni! Ne želimo sa vama u istoj državi biti! Neka nas hiljadu zemljotresa udari, ali lakše ćemo se uzdići bez zelenog balasta!
Obriši se oko usta balava genocidaška budalo.
Zamoli Jevreje za suosjećanje prema nacistima, budalo
Raspisat će se referendum da se odluči smiju li zemljotresi više drmati po republici.
Banjoj Luci je PRAVILNO! Al\' dobro, oprošteno ti je jer vjerovatno si školovan na 24% zaostale teritorije...
Očito si nepismeni poslije rata rođeni idiot.