Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bar se rahat taslacite :-)
jedna porodica Bekto nema nista, dok druga Bekto Precisa spavaju na parama, kakvi smo gledali bi jedni druge da crknemo.
I ja bi volio da su mi komsije divlje zivotinje, bolje nego da gledam ove seljacke glave kockaste po Sarajevu :(
Narod treba da se spusti malo na zemlju, danasnja djeca placu sto nemaju najnoviji mobitel i kompjuter, a neko na selu koji nema nista od toga ce reci: "Meni je ovdje najljepše i najdraže da živim." Nije sve u novcu.
Da ljudi i 21. vijeku nemaju struje..pa Boze u kakvoj drzavi mi zivimo...BLJAK.
bas je tesko ovim ljudima zelim im puno zdravlja i da dobiju struju
Za razliku od situacije u gradovima, na selu se mora radit skoro citav dan da bi se prezivjelo. Neka vama Allah podari sreci i nafaku, zasluzujete je.
imaju oni nafake,svaka kap vode,mrva kruha je nafaka,i da zive gdje drugo takodje bi imali nafaku
@vlado.nine Procitaj sta sam napisao malo bolje. Neka im podari srecu i nafaku, nisam napisao da im je vec podario srecu i nafaku, s obzirom da zive u daleko gorim uslovima od nas.