Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu li vam nakatarim, Švedska obustavlja vakcinaciju Modernom zbog porasta broja slučajeva miokarditisa, upale srčanih ovojnica kod mlađih od 30god a vi bi nas u tor što nećemo da prihvatimo NEISPITANE VAKCINE! Sve vas treba na lomaču, gori ste od vještica!
Imaš Pfizer (nije idealna ali je u upotrebi vec godinu dana i imala sva istraživanja na internetu) Moderna stariji od 35godina,Astrazeneca ne zene reproduktivne dobi. Eto imamo prednost sto imamo podatke cijelog svijeta oko vakcina. Mislite da bi jedna Švica svoje adolescente vakcinisala Pfizerom i ugrozila im zdravlje populacije koja ce im nositi snagu u narednom periodu.
prije 3 mjeseca vakcinisan, zovu me već na treću a nakon revakcinacije imao sam niz komplikacija uglavnom niko vam neće i ne zna pomoći ako kola krenu niz brdo. Samo su me vozali tamo amo bez ikakvih tretmana jer kažu nemaju upute šta da rade niti znaju. Vakcinacija bez odgovornosti države je čisto samoubistvo.
mogu, kako ne. trombovi u nogama, užasna temperatura zahvatila i zglobove čekali su samo da mandrknem ali nekako se sve sredilo ali horor jedno 25 dana.
odmah nakon revakcinacije nije mi bilo dobro, povrćanje, bolovi u nogama nesvjestica dok nisam skroz pao 7-8 dana nakon vakcinacije.
Cerkezu i svi oni koji podrzavaju ovaj fasizam - sudice vam se... djeca vasa ce to gledati... zapamtite... nijedna sila kojoj ste se prodali vas nece spasiti.
Rijetko odvratan lik...mar.š džukelo
Stalno se spinuje prica o "90% necjepljenih u bolnici itd". Promjenite pricu pudlice
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=223240173227646&id=1566549180
evo dio istine koji svi trebaju pogledati: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=223240173227646&id=1566549180
Krenuli ste znaci sa fasistickim mjerama. Kupili su i vas, ali narod nisu, tako da budite spremni na velike bojkote. Ljudi se pomocu socijalnih mreza moraju organizirati i ustati za slobodu izbora. Vakcine ne pomazu, to je eksperiment, ja biram biti covjek a ne majmun ni mis. Ja pripadam ljudskoj vrsti a ne zivotinjskoj, coban kritickom insanu ne treba. Civilizovano cemo vam to i pokazati.
Nije mi jasno koji k.... tipkate sutra u 19:00 na proteste vrijeme je za budjenje, hrvatska gori od protesta a vi ko p.... mirni
evo sta kaze dr fauci: https://youtu.be/auXyt_q1Qws vakcine su opasne....
Baklje na punktove!
evo kako je jedan gradonacelnik ljudina postupio: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=432703885078641&id=100050171003306
Moje je mišljenje je:kada bi se prestalo medijski više pričati o koroni da bi se u mjesec dana zaboravila skoro 100%, vratile bi se sezonske gripe, upale grla, uobičajene upale pluća, razno razne infekcije itd itd.Ovo nije normalno niti pošteno šta se radi!!!Vakcina ok!Ali nema nikakvih kriterijima niti naučnih dokaza da mi moramo i dalje da budemo žrtve nečega što je neko rekao i kazao bez ikakvih studija i argumenata!
Za pocetak je dovoljno natjerati primitivnu stoku da stavi maske na njuske.
89% €mrlih u Škotskoj prošli mjesec su potpuno v@kcinisani https://www.naturalnews.com/2021-11-15-data-89-percent-covid-deaths-occurred-fully-vaccinated.html
Rihanna: najavljena nova mjera era era e e e e
možete popuniti caronu