Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da je kako moguće da vam narod kolektivno mater.......
Jinxie - moguće je kako nije. Tog dana treba jedno desetak dvadeset hiljada, najviše ovih iz kafića" zajedno sa panzionetima i svim građanima, ode na "čestitanje" Nove godine i dovede ih pameti! Čudno je da niko iz Sindikata i opozicije nema ovakve ideje. Vjerovatno kao što nemaju ideje da u izbornom zakonu nema člana - VANREDNI IZBORI! Misli li opozicije, ljevica pogotovu, da će dobiti izbore bez toga da građani nemaju prava na popravak u sred mandata - vanredne izbore?
@alejalipa92 jarane to je moguće već 20 i kusur godina ali nikako da se desi. Svi kukaju a niko nista ne poduzima. Oni sto najviše kukaju (penzineri, borci, nezaposleni, studenti, radnici unistenih firmi, sindikati, opozicija, itd.)......najveće čekpi. A i da se desi npr kao 2014, niko od te hebene opozcije, akademske i kulturne zajednice, itd. da povede narod. I zato nas sve treba hebati i dalje.....
ma ye__balo mater svoju
Nema potrebe da se dolazi jer svakako je vec unaprijed dogovoreno u kafani kao i uvijek
ZASJEDANJE NAJVEĆIH UBLEHARA UHLJEBA I UHLJUPA I BANDITA SDA LOPOVSKA BAGRA ZASJEDA
Stranci su gazde ovog protektorata...naši političari se bore ko će da sprovodi njihove odluke, jer su dobro plaćeni za to. I jedne i druge zaboli ona stvar za narod!
Pa logicno ako su vec planirali odmor nista od sjednice.. Moraju i oni nekad odmoriti, valja non stop supljirati, lagati i krasti.