{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nagradna igra za posjetitelje Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa

15.12.2013. u 11:14
0
0
Nagradna igra za posjetitelje Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa
0
Nagradna igra za posjetitelje Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa
Foto: Klix.ba
Coca Cola Sarajevo Holiday Market u saradnji sa UniCredit Bank i MasterCardom ove godine organizira nagradnu igru za posjetitelje Marketa.
Prilikom kupovine u kućicama na Marketu posjetitelji od prodavača trebaju zatražiti UniCredit Bank i MasterCard kupon, popuniti ga i ubaciti ga u jednu od UniCredit Bank i MasterCard kutija postavljenih širom Marketa. Odrezak kupona posjetitelji trebaju sačuvati do završetka Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, kako bi imali dokaz učešća u Nagradnoj igri.

Sedmična izvlačenja nagrada bit će održana subotom prije večernjeg koncerta u Sarajevsko pivo Holiday Pubu, a imena dobitnika nagrada bit će objavljena na Facebook stranici Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, te izvješena na ulazu u Sarajevsko pivo Holiday Pub.

Svi kuponi koji ne budu nagrađeni u sedmičnim izvlačenjima ravnopravno će učestvovati u izvlačenju glavnih nagrada, koje će biti održano u subotu, 11. januara 2014. godine i čiji dobitnici će biti objavljeni na Facebook i web stranici Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Više informacija o dešavanjima i program izvođača možete naći na oficijelnoj web stranici Marketa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: