Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Buduci gradjani zapadne Europe..
Djeci čestitke, ali činjenica da nema kriterija, a znam da nema, baca veliku ljagu na ovu manifestaciju. Nema kriterija da bi se mogli zaobići još bolji.
"Tako je prilikom izbora najboljih učenika spektar kriterija bio izuzetno širok". Hoces reci, nije bilo kriterija, nego ste vi to po oanko ofrlje ili babi i po stricevima.
Nema kriterija da se ne bi bolji žalili.
Ako si znao pričitati posljednju rečenicu, znaš valjda i prethodne gdje je sve lijepo objašnjeno. Nisi ti za cijeli život osvojio nagrada i priznanja koliko samo jedan učenik u nekoliko godina: nisi bio tamo i pojma nemaš. Tako mogu reagovati samo kompleksaši kojima je ŽIVOTNI domet komentarisanje po forumima! Iskreno, žao mi te je.... imaš)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo radite draga djeco i bukvalno preotmite vlast nad ovim prostorom dok niste još zatrovani.
Djeco, uzmite te pare i bjezite odavde... ne cekajte sta ce odluciti ove stare prdinje na vlasti...i hoce li vas sutra Covici, Dodici, Ivanici gurnuti u rat protiv komsija
@BHRealnost3 “Stare prdonje”