World Press Photo 2010.
0
Nagrađena i fotografija iz Potočara
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su isti kao Talibani, sve rade na osnovu vjere..... Evropa treba kazniti rusioce Bosne u ime vjere od strane Beograda....
Mučna slika @admin bilo bi pametno zatvoriti komentare
-Ovo gore je tacno za c.e.t.n.i.k.e.-da nisu heroji , da su heroji oni bi izasli pred lice pravde i dokazali da nisu krivi ,a ima jos nesto ,njega pogana Evropa nece na svjetlo DANA ,zna se zasto da su oni izjavili da je --s.r.b.i.j.a-------- odradila kazu prljav posao za EVROPU...!
@SA-X Niste trebali dozvoliti komentare na prikazanu fotografiju, jos je suvise onih kojima je mozak ko zrno graska, bez namjere da vrijedjam grasak.
a na pasosu pise Bosna i Hercegovina..... da vidimo imas li hrabrosti to promjeniti? :D traktori se pale
Srebrenica, Republika Srpska
trci ratko najveci heroju :D
zato Ratko, cijela CIA i MI5 te goni, bjezi Ratkoooo, ako te laser po glavi iz svemira malo isprzi sta ces onda?
-c.e.t.n.i.c.i--sve je zabiljezeno Tonom slikom i pisanim dokumentima na svi stranama SVIJETA PLATICETE za G:E:N:O:C:I:D-
dobra slika
olos svrbski,genocidni.
jesu li Bosanci masakrirali Armenijce?
bilo je to pitanje. muslimani isto ubistvo armenaca i kurdi nazivaju najvecim turskim uspjehom. u cemu je razlika?
Neki covjek koji je sliko ovo nazivas najvecim Bosnjackim uspjehom? da ti nisi malkice mahnit?