Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sankcije Rusìi nisu politizacija ekonomije,sporta i svega drugog.Zahvalite Dodiku što ćete vi imati gas.
Samo treba prekinuti koristiti pa nek dize cijenu Putko.
Uopšte se ne radi o ceni,jednostavno im neda gas ,her nisu platili.
TREBA BOJKOTOVATI GASPROM BENZINSKE PUMPE U BIH
Upravo gledamo rasplamsavanje drugog preostalog fašističkog sistema u svijetu, pandana Trećem Rajhu... Rusije. Vratimo se do 1939-40 da vidimo kako su napali Poljsku zajedno sa Njemačkom. Pa Finsku. Pa anektirali Litvaniju, Latviju i Estoniju. Pa anektirali Ukrajinu i dio Rumunije, današnju Moldaviju. Mnogi su zaboravili da su jedva napustili pola Austrije koju su kontrolisali do 1955. Istočnu Njemačku... A plin...e to je važno.
Porediš neuporedivo,zavoravljaš da su Poljaci malo malo pa upadali na Rusku teritoriju i pljačkali pre oktobarske revolucije,nema gasa i tacka,platis pa klatiš,idi ti na pumpu i natankuj bez para.