Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fol..rata nece biti..pripremite sklonista i zalihe hrane. Ako ga ne daj boze bude..svi van, samo elita neka ostane i brani nezakonito stecenu imovinu
A zašto skloništa? objasnite...Šta se sprema ovom jadu od naroda?
@MarlonBrando Samo mi reci gdje je to neka opstina dala 50% sredstava za sanaciju fasada?Svaka opstina izdvoji odredjena sredstva za tu namjenu i onda se to dijeli na sve aplikante tako da na kraju krajeva mozes dobiti max 5% potrebnih sredstava.E sad je druga prica ako znas da je neka zgrada nekim vezama dobila taj iznos.
sklonista koja imamo su pravljena za oruzja iz proslog vijeka..nema vise haubica...sad rokne i kvart raznese...krater ko stadion...kakvo skloniste...to je za danasnje oruzje samo mala rupa sa malo betona
Ako vi tim gradjanima ne dadnete barem nesto za ciscenje sami ce te to morat cistiti. Sta je, cuvate porezne-pare da sebi place povisujete a gradjani da Vam rade besplatno, e evo Vam ga, hvatajte ga, zasluzili ste ga u sred face. Koja je to filozofija. Taj novac od poreza sto ste sebi za povisice ostavili po strani, e taj taj platite tim cistocu-da-to-extra uljepsa samo jer ste vi to zaiskali. Kako ih je dodik profesionalno istrzao nije cudo da su pomahnitali s naredbama.
Mora Negdje civilna zastita oprati pare
samo bi Budala ostala da Ratuje znamo kako su Borci zavrsili u ratu i poslije Rata na prosjackom stapu
Dobro su se sjetili
Čim si pročitao sa obzirom na novonastalu situaciju u Europi nemaš više šta čitat nema se kad odma pljuni u šake sa ostalim i to odradi.
Bitno je da trezor sredite za nas ne brinite
Ja u bunker više neću!
Oooooo stare vam ga nabijem jesuli i za ovo krivi dodo i covke. Pa sve vam po spisku ako bi iko trebao da bude obazriv i osjetljiv za ova sklonista onda bi o trebale biti sarajlije. Fakat z anas nije nista...znam ni kod drugih nije nista bolji odnos prema ovim objektima al kako rekoh sarajlije bi trebale da znaju sta znaci imati ovo spremno za nedaj boze.
A trezor?
Kod nas jedva pometu ulaz, a sad će kao renovirati skloništa. 🙄
Kada bi nadlezni bili funkcionalni,nama nebi trebala sklonista.
kamion treba za igle