Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala mi je muka od ove priče, pored jasnog rgulacionog plana ne vidim razlog da se više polemiše o ovoj temi.
Pa šta ovaj "neznalica" Hanjalić ovdje radi.Za njega je naš Nećko von Rogatica svijet izmislio .
meni se u Sarajevu bas svidja kombinacija moderne i historijske (osmanske, austrijske, pa cak i komunisticke) arhitekture. Kad sam prvi put vidio one reklame na SCC malo mi cudno bilo ali je ipak lijepo. Inace nisam ljubitelj takvih reklama ali mi ona zgrada ondje bas onako sjela ko slag na tortu. Dobar i ukusan kontrast.
Od temelja krenite!!! Postavite kante za smece, ulozite u edukaciju seljacina kako se odlaze otpad i gdje, ostavite malo parkova kao svi evropski gradovi, ne gasite mjesta gdje se mladi skupljaju, ugasite onaj rentgen na scc- u sto svihetli kroz zidove okolnih zdrada, zamjenite tramvaje i trole koje se gade svakom normalnom a da bi pricali kako to evropski gradovi izgledaju nemoj te googlati nego otiđite i vidite.
hahhah baš kao što SCC npr. odgovara evropskom gradu ili crna staklena fasada naspram Careve džamije itd.
SPAŠAVAJTE NAS OD SDA ŠTETOČINA, TAJKUNA, TERMITA, TROVAČA DJECE, UNIŠTIVAČA BUDUĆNOSTI NAŠE DJECE, IZDAJNIKA I LICEMURA. AKO OVO MONSTRUOZNO SRANJE PROĐE, NE ZASLUŽUJEMO DA ŽIVIMO U OVOM GRADU. OVOGA SE NI KARADŽIĆ NE BI SJETIO.
@Domovina1234567, za početak podnijeti krivične prijave protiv odgovornih. Od korumpiranog KOS-ovca Ajnadžića, zvanog 10% do svih ostalih koji su odgovorni za provođenje urbicida u “SDA općini važnijoj od deset drugih”.
Ako na zapadu hoces nesto izgraditi,naprimjer u Austriji,moras to uskladiti gradnji u toj okolini,samo kod nas se ruse zgrade i gradi bezveze,vecinom su to seljoberi kojima kultura ne znaci nista.
MA najbolje zovnite vi Malću , inače zeta porodice Bašović koji su vlasnici par hoetela u Sarajevu a jedan od njih je i ubica , presuđeni i Ajnadžića da to rješe. Sve će poravnat i betonirat
eh evo komisija ...znaci nista od toga