Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi siguran da su dosle sa pljunovatrejcima?
CUJ
sta djeca znaju o nasem zavicaju
dio francuske municije dosao je u ruke englezima koji su dio koristili, a dio skupa sa spitfireima dali kao vojnu pomoc NOVJ.
\'francuskog porijekla zaostalog iz Drugog svjetskog rata\" jesu li sigurni ?? odkud francuska bomba iz DSR na nasoj teritoriji ... ovo mi vise lici na bubanj od ves masine !!
mora dasu je podmazivali nekom masom,cudime daje nikad niko nije naso nakon toliko godina, 125 KG PA TO JE DOBRA LOVA ONI KOJI SKUPLJAJU ZELJEZO NEK JE UZME ONAKU CITAVU I PRODA U ZENICU ZELJEZARU,ILI KO ZELI TVRD JASTUK POD GLAVU NEK UZME JE
na slici je rasprskavajuca avio bomba SC 250 njemackog porijekla, takodjer iz drugog svjetskog rata.
Hhahahahahhaha, svaka čast hahahaa
Ja ipak mislim da je ovo postavo Dodik u saradnji sa zvaničnim Beogradom a kao odgovor na jučerašnje proteste.
A, kud ne eksplodira, majku joj...
šta je ljudi? nije valjda da nema niko ništa reći...???? ni što se NACIONALIZMA tiče!? ;)
Hajde sad malo kenjajte
hare, foto arhiv ...
Rekose fino da nije ova bomba sa slike
Sto je ocuvana