Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce se bracni drugovi razlicitih konfesija miriti? - preko konstitutivnosti?! Sto se nisu htjeli miriti prije agonije HDZ-a? Deset godina im je u prvom planu izloga sveucilisne knjizare stajao Hitler! Ne samo da se nisu sjetili skloniti ga vec su ga redovno i poprasivali. Ja se sa takvima nisam ni svadjao pa se nemam zbog cega ni miriti. 😒
u nas je jos uvjek rat .politicki ekonomski ubisenas.a oprosticemo im kadase smjeste u zatvor
Ima' sta konkretno? Srusi ono strasilo od kriza u Mostaru na Humu sto nam visi nad «bratskim ozracjem».
Pope ne smaraj !
Za istinski mir moramo odbaciti nametnute imagunarne razlicitosti kao sto su vjera, nacija i tradicija i okrenuti se buducnosti, razvoju i ocuvanju civilizacije, a samim tim ocuvanju resursa i prirode.
Ma ako se niste pomirili do sad.... sta reci
Mir-Mir Niko Nije Kriv! 😒
👍