Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropski licemjeri nastavljaju sa svojim licemjerstvom i podvalama, poslali ovog nekakavog sorensena u pomoc jer slabo im napreduje plan razbijanja Bosne, pa on dosao kao ispomoc i podrska fas.istima iz genocidne tvorevine.Ali nece vam ni on pomoci sve dok ijedan Bosnjak i Bosanac postoje Bosnu necete podijeliti, jedino da nas sve pob.ijete sto vam je bio plan 92-95, ali ni tada niste uspjeli pa necete nikad ni uspjeti.Bosna je trajna a sve ostalo je prolazno, svidjelo se to raznim sorensonima, duducima ili ne.
Bitno je da je srbima penzija 160KM. A sad će recesija opet. A dgovi na dugove u RSu. Nema BiH zastave, al zato imate siromaštvo. Srbi zaslužuju Dodika. A muslimani će čekati i pokupovati srpske zemlje. Mi nemam orezervne domovine. To je sve moje i mojih unuka.
Pa kad nemaš Države ko što je genocidaši nemaju onda ti preostaje samo da maštaš-omišljaš da imaš Državu i to sa Ruskom zastavom
Pa vidite u ovom slucaju mozda je malo i neozbiljno ali je i nuzda dok svi ostali nebudu postovali zastavu bih treba staviti na presednistvo drzave zelenu zastavu sa mjesecom i zvijezdom od pet metara
Koga briga za bosansku zastavu, kad ona nije niciji simbol. Plavo zuta izmisljotina. Drzavna zastava Srbije i Hrvatske je nacionalni simbol Srba i Hrvata, samo u Bosni izmisljena zastava, a svi vise preferiraju ljiljani, ili sahovnicu, ili orlove. Trobojka je srpski simbol i ustavan simbol u drzavi BiH, ako nista znali ;)
Fex u kojem WC-u si zaposlen.Potrebno mi je pranje.
Ti se ne možes \'\'pokakiti Bosanski\'\' jer ti nisi ni Bosanac ni \'\'Bošnjak\'\' ..ti si poturica kratkih rukava
Krunoslav Kruno Jurčić-selektor BiH (insa--llah)
POKKKAKIM SE BOSANSKI KO PRVO NA GEN.OCIDNU TVOREVINU KO DRUGO NA DIKT.ATORA-MAFIJASA-TERORISTU I FASISTU DODIKA KO TRECE NA SVE SERBE GEN.OCIDASE KO CETVRTO KO NE POS.TUJE ZA.STAVU BIH-E KO PETO NA SVE NE.PRIJATELJE REP.UBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!!
DODIK niked neće pristati na BH zastavu jer mu je rećeno da su Amerika i EU prevarile Beograd i Banjaluku tako što su napravile BH zastavu iz dvije boje plave i žute koje pomiješane daju ZELENU :)))
Zašto su sve žene koje imaju svekrivu koja se zove Nada zabrinute??? Zato što nada umire posljednja hehhehhhehhee
Nadajte se. Mada umire posljednja. Ali na kraju ipak umire.
@r.zauvek. Bosne vas ne treba da bude strah kao gografsko -drzavno tvorevine koja mora sprovoditi evropski propisana gradzansko nacionalna prava.Strah vas treba da bude onih koji prave i sprovode nered,a kriju se iza naroda koristeci nacionalizam i propagiranje mrznje .Uz to su se enormno obogatili tako da smo ti i ja za njih broj kojim bi najradije stavili pusku u ruke.Sto kazes za kmetsko ponasanje,to ne smije biti isto kao u entitetu kojem ne zelim pominjati ime jer tu samo ti imas pravo,a ne i ja.Potvrda istom naziv entiteta,u cijem prvom clanu Ustava pise nesto drugo.Mozda ja trebam biti kmet tamo???. Borimo se za ravnopravnost svih nas zbog nase djece.
jozo, pametan je bio tito što vas je sve otjero na rad u njemačku. Vidim, niste se vratili nimalo pametniji.
Ali ljudi, ne razumem ja, ako je rs zauvek i nezavisna i tako, bosna umetna tvorevina i sve to...zasto smo non stop na ovom sarajevskom portalu i toliko se trudimo to da dokazemo? sta nas je strah? Ja uvek moram ovde da provirim sta sarajlije misle o nama...neka vrsta kmetskog ponasanja mozda?