Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I usput gospođo ako može par stingera i javelina na veresiju ili na kredit.... zlu netrebalo nek se nadje.
U čemu se TAČNO sastoji taj ruski uticaj ? Nemaju čak niti jednog medija niti išta kako misle da ga šire odnedavno nemaju ni banku pa ne kontam to histeriju jer to jeste histerija ako nečega - nema.
@radni cuj molim te. Slave se Putinovi rodjendani, otvoreno se prijeti ulasku u NATO, ruski dobrovoljci dolazili, Bosnjake u UNu optuzuju za unitarizam...hoces dalje?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da mi je vidjet i jedan narod kome su englezi pomogli u zadnjih 500 godina, sve živo su pljačkali i genocidisali a na kraju i te države ostavljali u kaosu koji traje do danas, samo pogledajte bliski istok. Mrš iz moje države vaša pomoč nam netreba
Da nam bogdo ne treba ali nije tako, treba nam pomoć i te kako jer se sve urotilo protiv Bosne i to ne samo komšije već i domaće taldžije koje bi mater rođenu prodali za obnovu mandata ili nove mandate
Ponavljas istu pricu kao Lavrov i Dodik, botino providna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj narod bi da živi u miru, a ovi bjelosvjetski gulanferi, kao na traci, samo dolaze i dolaze, pokušavaju da zakuhaju nekako, ali ovaj narod neće pa neće da ratuje. Neće se oni lahko predati, dolaziće i dolaziće, i nije mi više jasno šta hoće od BiH. Ja nigdje u BiH ne vidim Ruse, vidim samo Arape koji ljeti najviše dolaze.
Stavlja nas u ravan s ovim retardima!!! Engleska kurawela, fuj 🤮!!! https://epoha.com.hr/2022/05/24/zarbljenici-postrojbe-azov-pokazali-tetovaze-tijela-su-im-prepuna-svastika-i-drugih-nacistickih-simbola/
Sad se tek vidi koje je EU njesra i franacko-germanska koalicija, Anglosasi rules.
Proruski bot
Dajte nas bombardujte već jednom.
Ova gospodja je za mir u Bih ubjedljivo najopasniji lik koji je u zadnjih 20 godina krocio u Bih. Taj koji to ne vidi, da li se zvao Esmir, Goran ili Stipe, je slijep kod ociju. Nemojte kada John krene da place Esmir za Stipom i Goranom ili neke druge kombinacije
Eto fino.
Sve ko fol nece bit nista ljudi se spremaju za rat kod nas
Pa onda ispravite nepravdu koju ste 1995 ucinili i napravili nam ovaj Gordijev cvor!!!! Drzava sa nakaradnim i diskriminatorskim ustavom, entitetom koji je nastao na etnickom ciscenju svega nesrpskog. Suosjecas se jel? Ucini nesto onda konkretno! Do tad laprdas!
Ona ako ponovo dodje za svojom ostalom 'delegacijom' plakaces ti za srbima i hrvatima
Kakvi su ovo rusofilski komentari? Ima ovih botića ko rokića. Žena je rekla sve kako treba. A dušmani nek cvrče.
A za početak da ukinete vize?
U slucaju ponovnog rata ovdje, mislim da bi bili naoruzani do zuba. Treba se Hrvatska prije svega zapitati dali je pametno ici ovom retorikom? Niko od nas nema ambicije za Hrvatskom, Ali nemojte cackati BiH. Niste vi toliko jaki da mozete to raditi. Vjerujte da bi bilo osudjen a vasa agresiju za udzbenika.
Hvala gospodjo ministrice. Uvijek ste dobrodosli u Bosnu. Zajedno do pobjede protiv zlocinacke Rusije.
Bošnju nikad niko nije štitio, neće ni ova garnitura europejaca, a ni američki petrodolarovci. Ko se u njih uzda, jbo je mačku mater.
došla da širi svoju mržnju ko da nama nije dosta svega. nema najave nikavih investicija izgleda oni bi da mi malo ratujemo a oni da lože.