Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore je što pojedinci koji odlučuju o ovom zakonu ne poznaju materiju, a ne žele konsultovat stručnjake. To se jasno vidjelo u sinoćnjoj emusiji Odgovorite ljudima na FTV. SDA je u emisiju poslala čovjeka koji blage veze nema šta se oporezuje, ko su kladitelji, ko prireďivaći klaďenja, a kad mu neko od gostiju koji se razumije u temu pokuša objasnit, do njega to ne dopire... Kreten se preziva Osmanović
cudi me da je SDA izdrzala ovoliko. inace Covic kaze bu a Bake odmah skida gace. mada mamu vam vasu kad je od sirotinje uzimat Milicevicka prva leti da topli oporezuje a tajkuni nek imaju jos vise ej moje balije i ustase
silujete nas o ovom zakonu dugo,predugo,il usvajajte ili odjebite,ja svakako u kocki srece nemam,a za ljubav i ne pitajte,ona poslovica u mom slucaju nije tacna :)
samo deri kladare kriminalne i izvore finansiranja kradezea sjeme im se zatrlo lopovsko
Sta reci do bagra.......dabogda im djeca inunuxi ne izlazili iz kladionice
Hrvati neće dati oporezivanje igara na sreću po svaku cijenu! Najmnogoljudniji kantoni najviše uplaćuju, a uplate idu u mjesto registracije igara na sreću (Široki Brijeg). Ovdje je pokušaj SDA da se oporezuju i da porezi ostaju u mjestima uplata a ne u mjestu registracije kladionica. Danas su takozvane građanske stranke pokazale pravo lice (NŠ, SDP, DF ), iako je upravo SDP 2001.g., donio ovaj zakon (alijansa za promjene) a Bošnjaci gube milijardu godišnje.
@lik55555555 pusti turke sda.. amo ti, mi srbi i hrvati smo isti narod.
Po zakonu hahhahhahahhaha necete jos dugo
Lakše je likvidirati raspikuće koje se klade i kockaju nego napraviti učinkovit zakon o igrama na sreću
JA BI VOLIO JELENI KARLEUSI POLIZAT PAKAS I GURNUT JEZIK UNUTRA STO DUBLJE MOREM
snoopdoggydog na pogresnom si portalu.. prebaci se na nas srpski portal.. pa lizi ima supaka koliko oces..
polizi meni,ali cek dok se isprdim,danas grah i kiseli kupus bili na repertoaru