Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni pecanac nije podrzao inicijativu za vikica, kao ni backovic, ni pedja ni danis. pa ti skidaj kapu. na kraju se poazalo da je SDP u pravu bio sto se tice vikica da nije stekao uslove za penziju.
Ministre i parlamentaci svaka vam cast.Najlakse je zavuci ruku u dzep \"najbrojnijih\" (namanje placenih), a svakako su \"najbrojniji\" uvijek bili kolateralna steta. Vama za informaciju veceras su \"najbrojniji\" u Novom gradu isli na metak, i ici ce tako su i navikli. Bitno je da se vi osjecate bezbjedni u svojim luksuznim sluzbenim limuzinama, u svojim vilama i posteno zaradjenim stanovima, a sto su vam \"najbrojniji\" na rubu egzistencije, pa sta ima veze, vi cete im pomoci da sto brze skrahiraju.Pa zbog tog vas i placamo. Aferim na veoma mudrim odlukama!Ustedit ce se.
pa taj sto ne zna dvije ciste sastaviti ti je predlozio inicijativu za vikica a kemo je nije podrzao, i danas su svi supljirali puna im usta policije a jedini su iz SDP-a predlozili konretnu stvar.
jel to vise prolaz kroz crveno nece biti 20 KM \"na kafu\"? Jel se o tome radi?
ma obicna bagra ne zna se ko je gori onaj fazlija hoce nesto da pametuje a frajer nezna dvioje ciste sastaviti elmedin dino nodi konakovic koji je zavrsio fax za mesec dana segmedina srna koja dodje na fax politickih nauka profa joj samo upise ocenu zatim onaj doroca veterinarka koja nesto pametuje i reklamira se kada neko zivotinje iskasapi te se hvali kako treba pomoci zivotinja ono ovo .jedini ljudi kojima kapu skidam su zaja backovifc pecanin cardzic tanovic pedja kojovic koji imaju donekle pameti i koji realno govore ono sto bi se trebalo uraditi al nazalost oni su manjina oni nista ne mogu.a najveca pi..a od svih njih je kemo moke ademovic koji je su.ak velikih razmjera pokazao se kada je trbalo dati podrsku dragnu vikicu sa kojim je juce bio kolega al otom potom .to me i ne cudi jer je por.srebrenicanin i razumijem taj neki kompleks bez obzira sto je on dugo u sarajvu.
Ja sta nam radi ovaj SDP-gori su od SDA al fkt,dali smo vlast u pogresne ruke ovo je drzava za Zlaju i kompaniju,busaju se nekom multietnicnosti,al prave rezimsku drzavu to jest entitet jer jedna polovina vec jeste pod rezimom.