Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okrenut se Rusiji i Kini te istim dozvoliti velike vojne baze u BiH onda.
Odlicna ideja
Najpametnije. Okrenuti se Kini da nas ljudi ako ništa izgrade. Nema ništa od Eu. Ko misli da cemo mi ikad uci taj se vara.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Licimjeri gadaj Putko
BiH još nije ni kandidat za EU? Ihaaaaa Mujo, al si ti zaostao.
Koje gluposti iz EU, osnovni uslov za ulazak u EU rijeseni granicni sporovi sa susjedima. Urkajina vodi rat sa svojim susjedima i opet joj daju status kandidata. Lijepo reci hvala lijepo nismo vise zainteresovani za ulazak u EU. Ovo je tako ponizenje BIH da je to jedino ispravno.
Jel ovo ta EU,, banda,,
Heheh krompir
Gdje su nas doveli naši političari, da jedna Moldavija, Rumunija, Slovačka, Češka, Bugarska, Albanija itd itd, koje su bile sinonim za jad i čemer, otišle ispred nas i to desetine godina. Nema gorih političara u svijetu, a i naroda čini mi se, "" kakav narod, takva vlast"" kažu......
Tu europu napustiti totalbo dati svu zemlju na koristenje rusiji i kini nista nam nece biti losije nek sa europom a europa neka jede 14 uslova
Pametnom dosta... Nikada uci necemo samo se patimo kao nesta da ispunimo neke uslove..Mozda je i pametnije pridružiti se Ovom drugom dijelu planete Rusiji i Ostatku svijeta bit ce nam sigurno bolje i rasterecenije zivjeti
EU našem narodu stalno stavlja do znanja da treba na izborima da mjenjaju korumpirane vođe, a narod mutav pa mutav, sve hoće nešta iz inata da glasa. Pa bujrum, glasajte iz inata za iste, ali boljeg života nećete vidjeti, a ni EU a ni NATO. Sa Izetbegovićem, Komšićem, Čovićem i Dodikom nikad se neće dogoditi ulazak BiH ni u NATO a ni u EU.
E mi bi sada trebali da pljunemo EU u lice i da se okrenemo drugoj strani, 30 godina nas zavlace, obecavaju svasta nesta..
Pametnije bi bilo, da se BiH okrene Rusiji. Molit će je da uđe u EU.
Posaljite Dodika nek Im yebe mater. Jel to Ukrajina zemlja Koja ne kontrolise 50% svojih teritorija ispunila uslove ulazka. Koga ovi prave budalom. Mi smo Bayern za ove dvije usljive zemlje Sto izvoze Samo prostitutke.
Nama se je vakat okretat rusiji mescini .... Istoku ...i arapskim zemljama
Mi u EU nećemo dok ne ispušimo sve hrvatske turčeve, makar ispunili sve uvjete. Ali ovo je već ponižavanje. Država kojoj je 1/2 teritorija okupirano može, a mi ne jer su nam skrojili državu u kojoj retrogradne snage blokiraju sve, pa onda EU kaže niste ispunili uvjete. E trebaju se fino sve probh stranke sastavit saopćenje - grebemo vam mame, sestre i nane, vama i vašim uvjetima. Ne interesuje nas EU više. Sa Srbima se nešto dogovorit i okrenut se istočnim silama.
Ma ko vam yebe mater
Ovo je samo logican nastavak licemjerstva EU prema BIH. Samo se sjetite st su nam radili 92-95 oko embarga za uvoz oruzja, pa posredovanje kilavih pregovaraca, pa ucestvovanje u silovanja djevojaka (Mckenzie i ostali) i mnoge ostale stvari Za sve ovo pod hitno treba da se uradi TUZBA PROTIV EU pa tek onda da se vidi kollika je odgovornost susjednih drzava