Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je sreće, svi bismo nosili nacionalnost države, a bilo bi raznih vjeroispovijesti. Tada bismo imali normalnu državu! Ja sam ostala/manjina/neopredijeljena ili kako li vec zovu \'takve\'. Rođena u Sarajevu, tu cijeli život - pa objasnite mi KAKO JA MOGU BITI MANJINA!!!!? U svom - na svom, a manjina - to je SULUDO!
Ovdje su ugroženi svi koji nisu slizani sa vladajućom elitom, bilo putem lopovluka, ili rodbinskih veza. Nas je puno i ugroženi smo!
JOJ SAMO NAM TO TREBA.. jOŠ ADMInistracije i državnih službenika.. Ali svaka čast na tome što se pokušava dati jednaka prava manjinama i onima koji se ne žele izjasniti o svojoj nacionalnoj pripadnosti (ja sam jedan od njih)..
Od kada su skontali da je po CIPS-u 50% Bosnjaka u BiH, pokusavaju nas prije popisa rastocit na manjinu. A samo hocu da sam svoj na svom, komsiji svako dobro
Druzi TITO, vrati seeee, sve ti je oprosteno! SF-SN!