Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo, ma sta lijepo prelijepo. Posjetiti nesto ovako, to je dozivljaj za cijeli zivot. :-)
@kikser0 Polahko moj Kikser, malo po malo, jos da se ukljuce i u ocuvanje, pa da jos srede i urede.... ;-) Meni prelijepa, iskreno jedva cekam da je posjetim, bila sam nekada davno kao mala. hahah Sad samo da utvrdim taj dozivljaj. :-)
@starbuck Tako je draga moja, zato i kazem treba se aktivirati i ovu ljepotu sacuvati, doduse jeste da za to nema puno zainteresovanih, ali nadati se da ce uvidjeti kakvo bogatstvo imamo. :-) Krajisnicima svaka cast. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Miljacka na aparatima! :)))
hahahahah, a jeste se urotile protiv mene, šta vam je???
Predivno.....
Ovdje je grehota pustiti masovni turizam ko na Plitvicama.
DAJ BA HOĆETE VISE PRESTAT BRISAT KOMENTARE STA JE SA VAMA
Da ne bude rata sa Hrvatskom zbog Une :)
Ovo ima samo u BiH
SDP USK zahvalan za navionalni park ovako uredjen :))
Eno mog Kulen Vakufa.
@metuzalem Davno ga napravio, ne da mi se praviti novi haha.
nacionalni park u kojem neko uz njene obale grade trgovacke centre,hotele i garaze itd...
Kod crkve ima zastava sa 4 S a kod neJma zastave isila..
PREDIVNO BAS PRAVA NETAKNUTA PRIRODA
Imaju NP Plitvice u komšiluku, pa neka od njih nauče kako se dovodi turiste. Premda i Plitvice imaju problem, većina hotelskih kapaciteta je još uvijek socrealističkog tipa, 2 i 3 zvjezdice, bez modernog komfora (klimatizacija itd)
@Cezvik Ma meni ne treba, ali probaj Amerikanca utjerati u sobu bez klime, ili kakvog razmaženog zapadnog Europljanina. Oni kad dolaze pojma nemaju ni da su ti hoteli smješteni u šumi, konta, ako je u Splitu + 35 stepeni, onda je i na Plitvicama. Ili kad vidi na booking.com eksterijere i interijere tih hotela, k'o u Moskvi 1980.
@lik5 Jedini naćin da bi ovaj aerodrom u Bihaću o kom fantaziraju i imao ikakvo ekonomsko opravdanje je saradnja sa Hrvatima - da se na njega dovoze putnici za Plitvice. Bez toga, još jedna promašena investicija
PRIKAŽI ODGOVORE (7)