Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Ustavni sud BiH je rekao da je Federalno ministarstvo obrazovanja neustavno. Činjenica je onda i da je ovaj Mašić ministar ali samo onima koji ne poštuju ustav BiH i odluke Ustavnog suda BiH u koju se kunu. Načelnik općine žepče neće poštuje ustav BiH i ne želi primati nekakve samozvane ministre.
bubuljičavi baalvče, knjigu u ruke i čitaj! pisanje po forumima zahtijeva zrelo razmišljanje, a tvoj IQ je isuviše mali da bi mogao sastaviti jednu normalnu smislenu rečenicu. zato se ostavi pisanja, idi u wc, otresi ga jednom i malo smiri hormone.
Par rijeci upuceno osobi, koja je prva komentirala; 1. Žepče bilo je i uvijek ce biti, sastavljeno od Pravoslavaca, Muslimana i Katolika! 2. Ti ako mislis da si pravi Hrvat, izvoli u svoju domovinu! 3. Medjutim ti si u Hvatskoj nista drugo nego \"glupi\" Bosanac, covjek druge klase! 4. Vjera te uci, da i tudje postujes! 5. Jadno je to Žepče, dok je takvih kao sto si ti! 6. Jos jadnija su tvoja djeca, jer sta se moze ocekivati od njih, kraj tebe! Treba da se pokrijes i sutis, a ja se sramim sto nas sve blatis...
Zar postoje \"hrvati\" u Zepcu?!
Danas historija na otvorenom, ispred Konzuma u Zepcu. Prednost imaju katolici iz okolnih sela. ()rastusa, Glupovlav, Ora()ovica, Radovlje itd, itd....
Ne znam samo ko je odvratniji, ova smrdljiva komunjara pEderić ili ovi kvazi-Hrvati.
Pa idemo ne možemo svi odjednom. Pola u 15 godina. Malo li je?
BHALINSKI to je ta rijec koju godinama trazim koja objasnjava sve BHALIJE koja preciznost koja viseznacnost
Mamu vam vašu, zašto onda ne idete u Hrvatsku, već trošite naše pare.
Zepce je hrvatski grad i NIKADA hrvatska djeca u njemu nece uciti po BHALINSKOM programu. BOG I HRVATI!