Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav coban nacelnik…. Gasi svjetlo motaj kablove
E moj druze da je ovaj jedan pa ni po jada ....svaki drugi je ovakav od Une do Drine i od Save do mora ....drzavu su nam totalno urnisali ovakvi i gori divljaci
Poceo Dodinim rjecnikom. Kazu ide i na casove pjevanja al neide mu. Samo je jedan bik pobjednik na koridi.
Odrastao Covjek Prjetiti putem socijalne mreze drugom odraslom Covjeku i zvati...Nivo mozdanog levela pa ni djeteta.Kao javna licnost, moras imati zeludac za lijepe i lose stvari!
To daj u kuci jer te nisu nista naucili 🤮
Krkanče..
Ovako djeca pišu na internetu.
Govno da vece ne može biti
ono kad papku das malo vlasti pa se osili
Vidi mu se na faci da je prostacina.
Hakovali mu profil 😏
Uh, tesko mi je prihvatiti da osiba iz naroda koji su takve zlocine u Srebrenici pocinili da je danas gradonacelnik tog istog grada.
U normalnim državama bi već sam i to davno podnio ostavku
Teški papak.
U Skelanima 90% zive srbi,hoce da,se pripoje srbiji,a gradonacelnik neda pedlja Bosanske zemlje,jebat him majku,koji igrokaz
Na svakoj fotelji neki primitivac. Nažalost, kakav narod, takvi su i lideri
Ovaj je barem iskren, to nam svi misle i nude samo u rukavicama
četalj pravi