Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije on napustio funkcjliju zbog zdravlja,to je izgovor. napusrio je funkciju zbog ljudi oko njega,lopova koji su mu gocorili sta i kako da radi a on nije bio autoritet da bi to zaustavio.
Neka si nas ti obavjestio
Iz srebrenila sam seljacino.
Izbor svakog zdravog razuma je Bakir Hadžiomerović!
uredu je, imace godinu dana platu i nakon sto ode s posla!
Pozicija nije vrednija od zdravlja. Ovo je dokaz da ovaj covjek ne pati od funkcije jer vidi ako ne moze da je obnasa onda ce otici.
ti si lud, pakice! covjek ocijenio da nece dobiti mandat opet poslije izbora, pa odlucio da se osigura za pare za cijelu godinu dana, jer imapravo na 12 plati nakon sto ode. to znaci da ce i nakon izbora bez obzira na ishod izbora ...on pobijediti!!
Stani malo, on je opcinski nacelnik i njega ovi opci izbori ne doticu. Ima jos 2 godine mandata.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dominacija Sdp-ce se nastaviti i pri ovim izborima!!!
Konačno jedan koji je odustao od funkcije radi zdravlja. Jebeni Tihić ni mrtav ne napušta svoju funkciju.
Nasim politicarima je funkcija i fotelja postala dedovina...pogledaj samo dinastiju Izetbegovic (zlatna kasika)... :)