Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si reko da svi vi u opcini osam mjeseci ne primate placu e onda bi se zabezekn'o...a ovako nista novo u nicijoj zemlji.
Jeli se jos zove titovo jajce😁😁😂😂😂😁😁😂😂😁😂
Javna preduzeca sto vise odvojiti od uticaja politike. Ona su javna i vlasnistvo gradana a ne politickih oligarhija koje ih smatraju kao svojbplijen. Zakonski zabraniti finansiranje javnoh preduzeca iz budzeta i kreditiranje bez osnova. Ako posluju dobro neka rade ali ako prave gubitke vukuci za sobom sve gradane i cijelu drzavu bolji je stecaj u zatvaranje.
Nije to rješenje, šta bi ti vodovod pod stečaj i onda po bingu i konzumu Jamnicu kupovati, a kupat se po kiši i skupljat kišnicu. Problem je što se ne provode zakoni, pravila i sl. Čak po trenutnim zakonima, stvari bi dobro funkcionisale da svatko radi svoj posao. Barem da sudstvo i tužiteljstvo radi posao kako treba, a ne u interesu pojedinaca i stranaka, samosvjesni građani bi lako dobivali presude protiv političke mafije, samim tim otkazi i zatvori pojedincima.
Jel ti to nešto protiv KJKP VIK SA ili neprimijenulo se, pu,pu,pu... protiv GRAS-a...
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! OVO JE SAMO JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE PETOKOLONAŠKI SDP UVJEK BIO UZ PROMICATELJE ZLOČINAČKE HB!!
Naravno ne svi ali vecina
Plaho su se ovi hrvati uzjebali....ni srbi im nisu ravni....malo ih je al su govna