Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Ajnadžiću... ne moraš svaku donaciju medijski propratiti. Zar je 5 (P E T) laptopa vrijedno spomena ? Smanji malo doživljaj... trebao si svaki dan donirat po jedan, pa bi to bilo 5x vijest.
Ima neki tal sa klix.ba da mu objave kad god prdne, a plus plaća botove da to hvale... konta kreira se tako javno mnijenje :D
@MCCCLXXVII ma ovo su sve super inicijative. Vjerovatno je ovo jedina donacija koju će ovo udruženje dobiti ove godine - jednostavno, ljude boli Q za slijepim... to je činjenica. Pohvalna inicijativa Općine Centar u svakom slučaju... ali brate mili, ne mora se sve objaviti - donacija 5 laptopa ne može biti vijest. Da je to neki projekat od 500-600.000 KM koji će im stvarno poboljšati život.... pa inekako. Al' haj' ga znaj, možda u ovoj državi - 5 laptopa znači mnogo... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obzirom da je ova populacija onemogucena da zaradi nesto novca i kupi sebi laptop i sl, mislim da je ovaj gest na nivou i da je veliki sevap sto je bas ova populacija odabrana.
Ti si previse igrao Counter-Strike pa mislis da su svi neciji botovi. Ja bih rekao druze prije da si ti neciji bot, neko ko ce radi 2 KM dnevno pljuvati po svemu sto valja i ne valja.
svaka cast nacelnice
Zasto toliko negativnih komentara? Nije bitno koja je opcina upitanju, bitno je da je neko ove ljude obradovao. Svaka cast, lijep gest... Drago mi je da se i njih neko sjetio..Ovo treba biti primjer i drugim opcinama.
Ovim ljudima svaka pomoć puno znači!
Rijetka je pomoć ovoj grupi ljudi tako da sve puno znači. Gest za svaku pohvalu!
svaki gest opcine centar hvale vrijedan, svaka cast nacelniku na podrsci ovim licima
Ovdje ne vidim nista lose i zaista sve pohvale.Kad bi sve vece institucije i one koje mogu donirale po 5 komada laptopa ili nekih drugih pomagala koje bi svaki dan pomogle ovoj populaciji ona se zaista ne bi osjecala niti ugrozeno niti bezvrijedno.Sve pohvale i svaki mjesec ovakvo nesto
Kako su dragi i slatki.Svaka cast na ovome i na pomaganju ovoj populaciji.
Lijepa gesta... Prvenstveno opcine centar,pa onda Ajnadzica. Drago mi je sto opcina brine o slijepim i slabovidnim osobama.
Opet samopromocija. ´´Ja sam najbolji načelnik jer vodim najbolju općinu, koja vrijedi drugih 10!´´
Ovo se cijeni i postuje,svaka cast Opcini i nacelniku
Osobe sa invaliditetom, a naročito slijepe osobe, su socijalno isključene i diskriminirane, ovo je divan gest. Populacija koja je zapostavljena, a sigurno da zasluzuju da im se omoguci sto lakse obavljanje svakodnevnih aktivnosti i da budu aktivni u drustvu.
Svaka cast Opcini i nacelniku jako fin gest ovakvim osobama je zaista potrebna pomoc,sve pohvale.
Neka kompromitovani rasipnik Nedžad Ajnadžić objasni kako je štimao tender za skupocijene automobile marke Toyota i Škoda? SIPA i tužilaštvo mu kucaju na vrata za lopovluke i klijenetelizam.
duse drage, da te laptope iskoristite sto bolje mozete aBd