Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zezate me da je ovo vijest.
ne može čovjek izić iz kancelarije da ga kmeri ne napadnu na klixu, de ohladite malo ba. Kupio je papanku Karolinu, pa neka ga teši!
Idi čuvaj trotoar, kada si ga već otvorio i uz put toliko nalagao, da pas sa mesom nebi pojeo! Hoće neki da ga ruše!
Ima li tamo ljudi koji hodaju u kolicima?
ne može čovjek izić iz kancelarije da ga kmeri ne napadnu na klixu, de ohladite malo ba
HAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA
Nema on puno veze sa ovim trotoarom koji mu se već počeo da prišiva kao "aferim" :) Uređenje "trotoara" počelo mnogo prije nego je on sjeo na fotelju načelnika. On je jedini stao ispred kamera da objasni svoje viđenje - pokušaj pomoći kretanja ljudima u kolicima, ostali koji su spiskali lovu na trotoar se nisu ni udostojili ni pojaviti :)
. VEDRANA RUDAN NAPALA KOLINDU: PROSTAKUSA CE USKORO IZVADITI K*RAC i POPIŠATI SE PO NAŠIM ,,, http://bit.ly/2gxP3Cy .
dosao u posjetu "sirotinji"
"Na Čelnik" -lapsus u naslovu ili aludirate da mu se mora metnuti na čelo :D:D:D