Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada smo uvidjeli da narod vidi nasu pljacku...i da pocinju simpatisati neovisne kandidate i opozicije...mi smo odlucili da iz svojih redova ubacimo ko fol neovisne...koji pred izbore mogu lajati na nas...pod uslovom da ne iznose u javnost argumentovane dokaza o pljackama i bogacenjima nasih clanova...pa kada pokupe glasove levata eto ih nazad nama ili u koaliciju da rade sto im naredimo...izjavio je savjetnik stranke dr.hamo koruplic...
Jb mu mamu znači dobio glasove kao nezavisni kandidat i sad se vraća u stranku ,gdje to ima ako ga je narod izabrao kao nezavisnog sad bi morao dat ostavku jer krši volju naroada ...
Pravi AJKUN - SDA-ovski obraz, pluni pa poliži!
E, sada ga, Bugojanci, kaznite. SMIJENITE G A!
Moj Haso nisi ti nikad ni izasao samo su to manipulisanja po pitanju mandata.
vrati konju glavu
Neka ga neko obavijesti da te pare od akciza svakako nisu planirali za gradju puteva, nego za otplatu rata kredita (Odluka Vlade FBIH) . Morat ce se odmah ispisati ;-)
Ovo neki Ronaldo za dribling naroda, dok je prešjednik otišao po njega.
Lesi se vraca kuci..
Pošto je taj revolt?
jedni odlaze teatralno, drugi dolaze sa smjeskom............ko' autobuska stanica
----- opstruiranje infrastrukturnih radova u općini Bugojno neusvajanjem Zakona o akcizama u BiH Pa zašto ja trebam da plaćam ZA INFRASTRUKTUIRU BUGOJNA ?? Što je dosta dosta je a nezavisni kandidat nek pristupa SDA ali nek PRVO vrati mandat načelnika izbornoj komisiji koja ga je i kandidovala ! Što se tiče akciza, SIPA treba da otvori istragu jer je u pljački bilo više dužnsosnika od čega neki i STRANI, pa i amnbasadori !
Tako mi ALaha, ja sam dovijek u Stranci Demokratskih akciza ! :))9
e sada treba nacelnika smijeniti, neka mu baki izmisli opcinu da bude nacelnik
cestitam Bugojno, sad ste SDA gamad
DA BOG DA IZGINULA CIJELA SDA