Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svu imovinu nekadasnjih drzavnih preduzeca su uzurpirali lokalni kriminalci i politicari. Treba ih tuziti i za dugogodisnje koristenje.
I ovo ce pokupovati tajkuni sve, samo pogledaj cijene kuca iznad magistrale i uduplaj za apartman tik do plaze, sa tarasom svojom
Moraco foteli
Nadam se da će doći vrijeme kada će neko svama uzpejcima opet naseliti goli otok kak što ga onomad Gospodin Tito naseljavao.
Samo se ti nadaj.Za sigurno ti dolazi treći entitet i izmjena izbornog zakona.Procitaj malo na istraga.ba.I Alijin mali pristao😃😃😃
Antilicemjerist Selam ćeš maksuz Ankici, samo reci onaj Murat ona će ti sama reći je li onaj 24. A ti MujoSinMatin Naravno novi izborni gdje će Albanci Jevreji Romi i ostali imati ista prava kao i druge konstitutivne manjine.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja bagre, registrovali nekakvu fantomsku firmu u Mostaru da bi poklopili apartmane Feroelektra, i jos ima obraza da prica da je ta girma od 96 u posjedu i koristenju apartmana. Ne sumnjam da jeste, kroz laziranu dokumntaciju .
Ruku na srce ovoje idealna lokacija za jedan Hotel i sigurno bi ljepse izgledalo nego ovako .
Mozda bolje UZP nego UTP
Samo odlažu arapski kupovanje Neuma. Ali džaba odlaganje kad ovi istresu keš i tu prestaje sva priča i svo kurčenje. Novac nema naciju. Ali kad zafali Bogami zeznuto je. Jos jedna nepovolkna okolnost za Neum je faktički njegovo zatvaranje pelješkim mostom. Neum ce imati izlaz preko Stoca.
Pa je li itko normalan mislio da će Hrvsti bošnjama dozvoliti kupnju objekata i zemljišta u Neumu. Nemojte biti u zabludi, veliku većinu zemljišta su kupile tvrtke iz RH i ljudi iz Hercegovine. Za bošnje nije nešto ostalo.
ko ponudi realnu cijenu taj ce i kupiti, da imas trodomovnicu.....to ti je sudska prodaja. Nema sigurnije kupovine od one od suda.
Nine problem, dolaze Arapi a sa njima i tekbir, eno su kupili 13 glavnih hotela "Bluesun" sirom Hrvatske, u Brelima, Tucepima, na Bracu, stari grad Paklenica itd, a Turci su kupili "Libertas" Dubrovnik, ulaze uskoro i u "President"...mašala...
Nije nije ,citav Privreda BIH je finasirala damasnje Hotele na Jadranu sada su Ratani profiteri.... "ko je .....jamiojo, jamijo je".
Korupcija i HDZ!
Tuzan pokusaj da se kompromituje prodaja da bi neki Neumcanin ili ako nista hrvat dobio ovu lokaciju jer nedo Bog da Bosnjak u Neumu ima hotel a niposto da bosnjaci kupe vise nekretnina jer eto im problema. Ovako mogu raditi sta hoce, da vedre i oblace u svojoj "republici" Neum.
Otkud pravo nekoj Opcini na ogranicava osnovno ljudsko pravo na imovinu donose odlukama kojima se zabranjuje etaziranje objekata i to na prvom mjestu muslimanima jer hrvati mogu sve, pa i napraviti kuce i hotele bez dozvola, placani rente za poslovne objekte po cijeni stambenih objekata, graditi sta god im je cejf a svako drugi ce graditi nakon sto Opcinsko vijece prodiskutuje da li Haso ili Mujo napraviti nesto ili ne.
Sve sto je izgradjeno u Neumu izgradile su firme iz Bosne i oni su vlasnici. Ovi sto su kopali po kamenjaru u Hercegovini nikad nisu ni vidjeli more dok UZP nije nakon logora u Dretelju i Mostaru pobio i protjerao sve zivo sto nije UZP-ovsko i onda ugledali more.
Provjereno znam da Opcina Neum tj. Opcinsko vjece ne dozvoljava etqziranja bas da se ne bi slucajno prodavali apartmani i da ova opcina ostane kako je Covic voli nazvati ,,cista". Mislim da poatoji i odluka vijeca o ovome. Neka KLIX istrazi zasto kako je Opcina Neum posljednju izmjenu regulavionog plana uradila da bi se napravila 3 nova hotela u Neumu, u vlasnistvu Neumcana, od kojih je jedan nedavno otvoren.
Stanić bi da etazira i da rasproda cim prije...
samo guzi balijadiju krezavu
Mamu ti guzili skupa sa njima, kretenu.
95% nekretnina u neumu nije etažirano upravo zbog politike HDZ a jer bi ih Bošnjaci u brojnosti daleko premašili i na sljedećim izborima bi imali načelnika koji bi doveo bogate arape u Neum, što njima ne odgovara. Pa jedina opština u Bih sa zgradom, pardon barakom u kojoj rade jer neće pare za etažiranje. Hahaha.