Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve su to pare roditelja tih prvacica koje ste uzeli preko poreza i raznih nameta
@BatonDezitijatB1 budžetski novac koji je usmjeren u projekte značajne za stanovništvo ove Općine.Više čitajte o projektima koje je uradio načelnik Ajnadžić u Općini Centra,pa će vam biti jasno da je sav novac proslijeđen i raspoređen za dobrobit stanovnika ove lokalne zajednice,a nije "odlepršao".Načelnikov rad možete vidjeti na terenu po cijeloj Općini i dok vi pričate šuplje priče,ovaj načelnik radi za dobrobit svojih građana.
@BatonDezitijatB1 Bili su ovi tvoji godinama pa nije ni jedno dijete dobilo ni sveske. Ajnadzic odlican posao radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Opet Ajnadžić budžetskim parama finansira vlastitu predizbornu kampanju! Fuj!
@MajkaTereza Praksa načelnika Ajnadžića koja je već stara 4 godine.Šteta što ne pratite projekte koje je za svog mandata uradio ovaj načelnik pa bi vrlo lahko shvatili koliko je rada i truda uložio u ovu lokalnu zajednicu.Da je uvijek na strani njenih stanovnika i da nikad nije zaboravio njihove potrebe.ZATO I JESTE NAJBOLJI NAČELNIK I OSTATI CE JOŠ DUGO!!!!!
@MajkaTereza Najaci su mi komentari sto kazu nasim parama kupljeno bla bla.Ljudi dragi do juce vam se od tih vasih para iz budzeta alkohol kupovao,razne bludne djevojke namirivale,u narod se marke jedne nije ulozilo i KAO SAD JE PROBLEM JER SE SREDSTVA NAMJENSKI TROSE,U PRAVE STVARI USMJERAVAJU,NAROD POMAZU.Ovaj covjek Nezdad Ajnadzic je uradio najmanje 10 puta vise nego ijedan njegov prethodnik i tome svjedoce djela,posao-a ne prazne rijeci i obecanja!Ko ne razumije-shvatice jednog dana!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
NAJBOLJI NACELNIK, NAJBOLJE OPCINE.
NAJBOLJI NACELNIK NAJBOLJE OPCINE.
Izuzetan primjer ulaganja u buducnost,Opcina Centar kroz brojne projekte posvecuje veliku paznju obrazovanju i izdvaja znacajna sredstva kako bi se poboljsali uslovi u ovoj oblasti i kako bi sva djeca imala jednake mogucnosti za ucenje i razvoj.
Ovo je za roditelje veliko olaksanje,znamo koliko je opremanje djece za skolu finansijski zahtjevno i koliko ce ova podrska znaciti roditeljima.Svim prvacicima zelim uspjesan pocetak skolovanja.
Dugogodisnji projekat opcine,zaista mi je drago procitati da se stvaraju preduslovi za kvalitetno skolovanje nasih najmladjih i da im se pocetak skolske godine nastoji uciniti sto laksim.
Pita li se iko od ovih debila koji pisu gnusne komentare kako je roditeljima koji djeci ne mogu ovo obezbijediti?Kako se oni osjecaju?Kako vas nije sramota prozivati i kuditi!Nema vece srece nego svoje dijete,svoje blago u skolu ispratiti i jos k tome ako mu mozete sve priustiti i obezbijediti-pun je to pogodak.Onaj kome ne treba,moze komotno vratiti i podijeliti dalje i torbe i pribor i udzbenike-ali pouzdano znam da mnogima treba,da ovakvo nesto cijene i da su do neba zahvalni na ovome!
Milion projekata moze da bude finansirano iz budzeta opcine Centar,ali je rukovodilac i glavni usmjeravac tog novca jedino i iskljucivo nacelnik Nedzad Ajnadzic.Vidite,covjek ne bira da sopstvene hirove ispunjava,da putuje i bahati se novcem-nego ga usmjerava tamo gdje je on zaista i potreban,tamo gdje ce se pomoci svima nama direktno ili indirektno.E za to glasam i to biram!
Opcina Centar radi i samo radi.Za njih nema stajanja,korone,pandemije,ili neke druge izvlakuse da se stvari ne urade.Svaka cast i ovo je jedan od najvrijednijih projekata zasigurno.Porodice su zahvalne i velika je ovo pomoc za porodice
Rijetki su oni koji se mogu pohvaliti kako je ovo projekat koji se radi iz godine u godinu.Opcina Centar ovu aktivnost provodi vec pune 4 godine mandata nacelnika Ajnadzica i iz godine u godinu se sadrzaj u torbama samo povecava i podize na veci nivo.Kompletne udzbenike,sveske,pernice,flomastere,bojice i sta sve nisu dobili nasi prvacici.Velika je ovo radost i stvar vrijedna ogromne paznje.Sve pohvale zaista i cestitke od srca skolarcima
U opcini Centar je navika i tradicija postala da se prvi dan prvacica i skolaraca i starijih generacija obiljezava na ovaj nacin.Sadrzaj skolske torbe i kolicina pribora i materijala koja se nalazi u ruksacima je za svaku pohvalu.Nisu nikako uzalud bacene pare niti nesto sto danas nije potreba da se ima.Zbog toga svega veliko hvala i cestitke skolarcima
Vec 4 godine u kontinuitetu traje i postoji ovaj projekat u opcini Centar i ne znam odakle nekome pravo da kaze da je ovo predizborna kampanja i kao tek sad se nesto radi.Pa gospodo draga na podrucju opcine Centar se radi vec 4 godine bez prestanka.Sve se unaprijedilo,sve se poboljsalo,nije mi evo problem ni da nabrajam sta se sve uradilo.Ko ne shvata i ne razumije-neka samo uporedi stanje prije 4 godine i sada i sve ce mu se samo kazati.Na te stvari i promjene jednostavno ne mozes biti slijep.
Divno je vidjeti malu raju opet u klupama, sjajan gest opcine za nase prvacice 😍😍
Sretan pocetak skolske godine nasim prvacicima! Obzirom na cijene pribora i udzbenika, i na to da mnoge porodice poprilicne svote novca moraju izdvajati za opremanje malisana, ova pomoc je za svaku pohvalu.